Piepklein huisje midden in bossen

Verkocht
Omschrijving

Piepklein huisje midden in bossen

Huis Verkocht - Ziegelrode

DIT OBJECT IS REEDS VERKOCHT

 

Aanrader! Op Advies van ons!

* Wij van Hollandstadt raden dit object van harte aan. *

Gebaseerd op prijs of locatie, huidige staat, toekomst of anders.

Dit is een heerlijk plekje, aan de rand van de bossen en met zalig uitzicht over de natuur. Het stenen huisje ligt helemaal bovenaan een dal, en daardoor heb je een prachtige blik over de bossen en de immense natuur. Het kavel is wel wat overwoekerd en heeft dringend tuinonderhoud nodig en een fikse snoeibeurt.

Alhoewel het object midden in de natuur staat, is het goed bereikbaar vanuit het nabijgelegen dorp. Een landweggetje voert omhoog langs de landerijen. Ook met de auto kunt u er dus goed komen. Als u erheen rijdt, zijn links de velden en landerijen. Rechts en helemaal aan het eind van het weggetje, begint gelijk het grote bos. Wat een zalige plek! Het huisje is piepklein maar heeft water en stroom (via tussenmeters). Dat is wel zo handig.

Uitbreiden of uitbouwen zal niet mogen maar met een beetje fantasie kunt u hier toch iets leuks van maken. Ook staat er nog een klein schuurtje waar u wellicht iets mee zou kunnen. Of u zet er nog een caravan, woonwagen of bouwkeet neer, die u ombouwt. Dan bent u ook klaar. Momenteel geen toilet of douche, dat moet creatief opgelost worden. Ook een keuken ontbreekt. Maar voor een klein prijsje kunt u hier een eigen paradijsje creëren, midden in de natuur.

De grond beslaat ongeveer 650 m2 en dat is best groot. Het is een deelkavel wat in erfpacht wordt uitgegeven voor 50,- euro per maand gedurende 10 jaar. Na deze periode gaat de grond automatisch over in eigendom van de koper van het huisje, zonder bijkomende aankoopkosten, met uitzondering van notaris- en Vermessungskosten en de eventueel dan geldende belastingen.

Het water wordt in de winterperiode afgesloten vanwege vorstgevaar. Sowieso is de waterleiding momenteel afgesloten bij dit kavel omdat het al enige jaren leeg staat. Dat is echter een kwestie van een nieuwe watermeter plaatsen en even praten met degene die dit allemaal regelt, dat is één van de andere eigenaren. Gezamenlijk wordt namelijk stroom en water afgenomen en via tussenmeters afgerekend. Er wordt een klein bedrag in rekening gebracht om hier als nieuwe eigenaar aan mee te doen. Het water wordt afgesloten begin november en weer aangesloten medio maart. Er is wel het gehele jaar elektriciteit.

Het huisje zelf meet ong. 3.5 x 4,5 m dus dat is wel echt klein. Ook loopt het kavel vrij steil schuin af naar beneden dus zult u zelf een beetje plateaus moeten realiseren. Parkeergelegenheid voor de auto is aan de rand van het bos of u kunt op eigen terrein een plekje realiseren. Er is geen riolering of anderszins afwatering aanwezig.

Het dorpje Ahlsdorf is gunstig gelegen tussen de steden Mansfeld, Lutherstadt Eisleben en Sangerhausen. Laatstgenoemde stad is heel levendig en gezellig en ligt gemakkelijk dichtbij snelwegen A38 en A71. Het gebied ligt vlakbij de Harz en kenmerkt zich door uitgestrekte bossen, glooiende landerijen met prachtige vergezichten en veel rust en ruimte. Hier kunt u nog echt genieten.

 

DIT OBJECT IS REEDS VERKOCHT

 

NB – Meer informatie (incl. het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – NB er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling op de kaart hieronder is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer.
Object kenmerken
  • Huis