PIEPKLEIN VAKANTIEHUISJE IN NATUUR

€ 19.500,- k.k.
Omschrijving

PIEPKLEIN VAKANTIEHUISJE IN NATUUR

Huis - Sondershausen

*** HEERLIJK PLEKJE! ***

Midden in de natuur van het stadsbos van Sondershausen ligt dit heerlijke recreatiekavel, ruim 600 m2 groot en aan de achterkant bebouwd met een piepklein oud stenen vakantiehuisje. Het is een heerlijke plek, vol groen en bomen, en je hoort alleen maar vogels.

Het huisje moet opgeknapt worden, maar omdat het zo klein is, moet dat zo gebeurd zijn voor een handige klusser. En de bouwmarkt zit vlakbij, hoe handig is dat. Het geheel is nl. gelegen aan de stadsrand van Sondershausen, en toch al midden in de natuur.

Het kavel zelf meet ca. 11 x 57 m en dat is een heerlijk groot stuk grond, alles in volledig eigendom. Het is dus ook goed mogelijk nog een tent, yurt, caravan of camper op het stuk grond te plaatsen, dan heeft u meteen extra woonruimte.

Het huisje zelf is nl. niet al te groot en heeft twee kamers binnen. Uitbreiden zal niet mogelijk zijn, opknappen en renoveren wel. Er is een water- en stroomaansluiting aanwezig, deze zal wel opnieuw van de voorkant naar achteren gebracht moeten worden.

Het kavel is goed bereikbaar met de auto, deze kunt u parkeren voor aan de weg of u kunt een eigen parkeerplek realiseren op het kavel zelf. Sondershausen is het geografische middelpunt van Duitsland. Dus van hieruit kunt u overal naar toe!

Hoe heerlijk is het om hier een eigen vakantiehuis te hebben. Dat is nu binnen handbereik, op eigen grond van ca. 600 m2. U waant zich hier in uw eigen natuurparadijs, uw eigen stukje bos, zalig rustig gelegen aan de stadsrand van Sondershausen, in het gelijknamige stadsbos en direct bij het Kyffhäuser Naturpark gelegen, op nog geen halfuurtje van de Harz en vlakbij het meer van Kelbra.

Hier kunt u heerlijk ontspannen en hoort u helemaal niets, behalve wat kwetterende vogeltjes en het ruisen van de wind in de hoge bomen op uw eigen kavel. Het geheel is met groen omsloten dus u zit hier volledig privé, alle privacy gegarandeerd.

Midden in de natuur en toch met de gemakken en alle faciliteiten van de stad op loopafstand, met een volledig winkelcentrum vlakbij en het stadshart op nog geen 10 minuten loopafstand. Dit piepkleine vakantiehuisje biedt alle mogelijkheden voor heerlijke vakanties, lekkere weekenden en andere perioden van genieten en relaxen. Wacht niet te lang, dit soort objecten zijn tegenwoordig schaars en erg gewild.

Extra bonus: het naastgelegen kavel van ook ca. 600 m2 is eveneens te koop en bevat een groter stenen huis in relatief goede staat en nog een ruim houten recreatiehuisje, achterop het kavel. Deze komt op de markt voor 35.000 euro (ex. bijkomende kosten). U heeft dus nu de kans om drie huisjes te kopen op ruim 1.200 m2 voor een nog te overziene prijs.

Dit kavel komt eigenlijk pas echt goed tot zijn recht bij een bezichtiging ter plaatse, als u de locatie en de sfeer persoonlijk komt proeven. Foto’s zijn leuk maar zeggen niet alles. In dit geval is de locatie werkelijk een sprookje, een heerlijk natuurplekje! Kom het zelf snel ervaren!

 

Koopprijs: 19.500,- euro.

Eenmalige servicekosten: 3.995,- euro

ex. btw / (met BTW NL 21 % = 4.833,95 euro)

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding, tot en met de afspraak bij de notaris aan toe, inclusief oplevering etc. Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces t/m sleuteloverdracht. Nederlands sprekend op locatie in Duitsland. Aan eenmalig bijkomende kosten voor notaris, gemeentelasten, Grundbuchomschrijving, overdrachtsbelasting, kosten div. instanties, wettelijke Nebenkosten etc. komt er nog een bepaald bedrag bij in de orde van grootte van 3.800,- euro. Voor heffingen/lasten, overhead- en bureaukosten, externe handlingkosten en div. andere kosten moet een eenmalige afkoopsom van 2.000,- euro voldaan worden. Totale aanschafkosten incl. alle bijkomende kosten: ca. 30.000,- euro. 

 

Hollandstadt garantie:

>>> Dit object is exclusief bij ons te koop. Hierdoor kunnen wij een probleemloze levering garanderen. Vooraf is het complete aankoopproces door ons uitgebreid gecheckt en gecontroleerd. Zodat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Dit object wordt 100 % zeker en veilig overgedragen, zonder eventuele oude onbekende lasten of schulden, of andere vervelende onbekende bijkomstigheden. Dat geeft u betrouwbare zekerheid, door Hollandstadt gegarandeerd. <<<

 

Een snelle overdracht is mogelijk!

Beschikbaarheid: per direct
Bezichtiging: op afspraak

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. Het is mogelijk dat wij optreden als verkoopmakelaar en/of als aankoopmakelaar. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Schrijf- en spelfouten voorbehouden. Plaatsingsdatum: 10-05-2023  Plaatsingscode: PK-SH-HS-540

 

Object kenmerken
  • Huis