PITTORESK HUISJE MET VEEL RUIMTE

Verkocht
Omschrijving

PITTORESK HUISJE MET VEEL RUIMTE

Huis Verkocht - Ebeleben

***VERKOCHT***

Dit kleine vakwerkhuisje heeft verrassend veel ruimte met wel vijf kamers, een binnenhofje en een schuur van toch nog flinke afmetingen. Al met al is dit helemaal niet verkeerd en een prima aankoop voor zowel vakantiehuis, tweede woning of verhuur-investering. Een beetje opknappen en het is allemaal redelijk bewoonbaar.

Het staat op een rustige plek in een klein dorpje nabij het stadje Ebeleben, Thüringen. Mitteldeutschland. In het stadje, op nog geen 5 minuten afstand, zijn allee voorzieningen zoals winkels, supermarkten, kappers, restaurant, hotel en ga zo maar door. Met goede bus- en treinverbinding. Deze regio heeft de minste neerslag en de meeste zonne-uren van Duitsland. En u zit hier in het geografisch middelpunt van Duitsland. Van hieruit kunt u overal naar toe!

Het staat op eigen grond van 160 m2 en bestaat uit het woonhuis van 40 m2, een binnenhof van 60 m2 en een schuur van in totaal 50 m2. Dit zijn dus echt wel goede afmetingen. Vooral als je in ogenschouw neemt, dat het huis maar liefst 5 kamers heeft, dat is best fors. Op de begane grond vindt u de woonkamer, badkamer en keukenruimte met extra ruimte.

Boven is er een grote overloop met maar liefst vier slaapkamers. Ook de schuur en de hof bieden eigenlijk nog volop mogelijkheden. Dit is best een heel leuk object voor een klein prijsje.

 

*** DIT OBJECT IS REEDS VERKOCHT ***

 

Koopprijs: 19.000,- euro.

Bemiddelingskosten: 2.450,- euro.

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ – –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij knop ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden onder knop ‘formulier’ of aan te vragen via email – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na retourneren ingevuld en ondertekend formulier. Het is niet toegestaan het object te bezichtigen zonder onze toestemming en/of begeleiding. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing, zie knop ‘verantwoording’. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 01-03-20  Plaatsingscode: TM-AB-GV-121
Object kenmerken
  • Huis