PRACHTIG GEBOUW OP GOEDE PLEK

€ 45.000,- k.k.
Omschrijving

PRACHTIG GEBOUW OP GOEDE PLEK

Huis - Kyffhäuser Thüringen

*** DIT OBJECT IS MOMENTEEL NIET MEER BESCHIKBAAR ***

Dit schitterende pand ligt aan de rand van een klein plaatsje in het fraaie natuurgebied van de Kyffhäuser. Het is een ruim en groot gebouw met veel potentieel en een scala aan mogelijkheden. Het object wordt verkocht per openbare inschrijving en er zal dan ook geruime tijd overheen gaan voordat duidelijk is of en onder welke voorwaarden u mag aankopen.

De verkopende partij wil eigenlijk het liefst dat het verkocht wordt aan een lokaal persoon, iemand uit de omgeving. Aankoop zal dan ook niet zonder slag of stoot plaatsvinden. Het gebouw wordt momenteel alleen op beperkte schaal aangeboden aan eventueel geïnteresseerden. Dan volgt er ook nog een openbare uitschrijving.

Maar het gebouw is alle moeite meer dan waard. Het heeft karakter, biedt veel mogelijkheden, is gelegen op een schitterende plek en kost nou ook weer niet heel veel. Wie gaat het avontuur aan?

 

*** DIT OBJECT IS MOMENTEEL NIET MEER BESCHIKBAAR ***

 

Koopprijsindicatie: 45.000,- euro k.k.

Bemiddelingskosten: 2.995,- euro.

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ – –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij knop ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden onder knop ‘formulier’ of aan te vragen via email – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na retourneren ingevuld en ondertekend formulier. Het is niet toegestaan het object te bezichtigen zonder onze toestemming en/of begeleiding. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing, zie knop ‘verantwoording’. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 28-03-20  Plaatsingscode: PK-TA-HS-137
Object kenmerken
  • Huis