PRACHTIG GEBOUW OP GOEDE PLEK

€ 45.000,- k.k.
Omschrijving

PRACHTIG GEBOUW OP GOEDE PLEK

Huis - Kyffhäuser Thüringen

*** DIT OBJECT IS WEER BESCHIKBAAR ***

Dit schitterende pand ligt aan de rand van een klein plaatsje in het fraaie natuurgebied van de Kyffhäuser. Het is een ruim en groot gebouw met veel potentieel en een scala aan mogelijkheden. Het object wordt verkocht per openbare inschrijving en er zal dan ook geruime tijd overheen gaan voordat duidelijk is of en onder welke voorwaarden u mag aankopen.

De verkopende partij wil eigenlijk het liefst dat het verkocht wordt aan een lokaal persoon, iemand uit de omgeving. Aankoop zal dan ook niet zonder slag of stoot plaatsvinden. Het gebouw wordt momenteel alleen op beperkte schaal aangeboden aan eventueel geïnteresseerden. Dan volgt er ook nog een traject van gunning.

U moet dus wel met een plan komen waarbij de regio duidelijk profiteert van uw aankoop en komst naar dit gebied. Bijvoorbeeld iets toeristisch zoals B&B of pension etc. Maar het gebouw is alle moeite meer dan waard. Het heeft karakter, biedt veel mogelijkheden, is gelegen op een schitterende plek en kost nou ook weer niet heel veel. Wie gaat het avontuur aan?

 

Koopprijsindicatie: 45.000,- euro k.k.

Eenmalige servicekosten: 2.995,- euro (ex. btw).

(met BTW NL 21 % = 3.623,95 euro OF met BTW DE 19 % = 3.564,05 euro)

Inclusief volledige aankoopbegeleiding t/m notarisoverdracht en oplevering etc.

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding, tot en met de afspraak bij de notaris aan toe, inclusief oplevering etc. Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces t/m aflevering. Nederlands sprekend op locatie in Duitsland. Aan eenmalig bijkomende kosten voor notaris, gemeentelasten, Grundbuchomschrijving, overdrachtsbelasting, kosten div. instanties etc. komt er nog een bepaald bedrag bij.

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥ –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 09-12-21  Plaatsingscode: PK-TI-HS-322-B-PK

Object kenmerken
  • Huis