PRACHTIG GELEGEN NABIJ NATUUR

€ 25.000,- k.k.
Omschrijving

PRACHTIG GELEGEN NABIJ NATUUR

Huis - Wartburgkreis

Dit fraaie dubbele woonhuis ligt in een plaats aan de rand van het Thüringer Wald, in de Wartburgkreis, en niet ver van Eisenach. Het stadje heeft zo’n 5.000 inwoners en beschikt dus over alle faciliteiten en inkoopsmogelijkheden.

Het huis zelf heeft heel veel liefde en aandacht nodig, maar dan krijg je er ook echt wat voor terug. Het is een dubbel woonhuis, met twee huisnummers en dus heel veel ruimte. Aan bebouwde oppervlakte heeft u zo’n 95 m2 tot uw beschikking.

Het kavel zelf is ruim 1.400 m2 groot en loopt vrij steil omhoog aan de achterkant. Ook het woonhuis zelf is hoog gelegen en daardoor heeft u een heerlijk uitzicht over de omgeving. Wie heeft zin in dit royale klushuis?

 

Vraagprijs: 25.000,- euro.

Bemiddelingskosten: 2.950,- euro.

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ – –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij niet exclusief makelaar voor dit object zijn. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 31-10-20  Plaatsingscode: PK-RH-HS-206
Object kenmerken
  • Huis