PRACHTIG GROOT OBJECT NABIJ NATUUR

Prijs Op Aanvraag
Omschrijving

PRACHTIG GROOT OBJECT NABIJ NATUUR

Huis - Stolberg, Harz

***VERKOCHT***

Dit heerlijke grote pand (met extra woonhuis!) staat aan de rand van de natuur van de Harz. Hiervandaan loopt u zo de bossen in! En toch niet ver van de stad gelegen en goed bereikbaar via snelweg A38. Het ligt aan het eind van een doodlopende weg dus zalig rustig en veel privacy. Hier kunt u echt uw eigen paradijsje scheppen!

Het object omvat een groot oud pand met aanbouw en schuur, dan nog een immens grote schuur extra daarbij en een apart huis (wat vroeger het bakhuis was) waar boven een woonruimte gecreëerd is zodat u eigenlijk beschikt over een extra woongelegenheid. Alles zal echter wel opgeknapt moeten worden maar daar is de prijs ook naar.

In het midden heeft u een eigen binnenhof, hoe leuk is dat? Hier vindt u veel rust en ruimte, zodat u uw eigen ideeën kunt bewerkstelligen. Het grote woonhuis heeft zowel beneden als boven volop ruimte en meer dan voldoende kamers. Ook is er nog een zolder en verder zijn de zolders van de schuren ook immens.

Het geheel staat op eigen grond van 880 m2. Het oude woonhuis heeft een woonoppervlakte van zeker 160 m2. De aanbouw daar omvat een bebouwde oppervlakte van 170 m2. De grote schuur heeft een oppervlakte van 160 m2. Dan is er ook nog een oude garage van ong. 40 m2. Het aparte huis heeft een oppervlakte van 70 m2. Dat zijn nog eens volumes!

Aan de voorkant van het huis heeft u een tuin van 120 m2. En de besloten binnenhof omvat zo’n 150 m2. Hier kunt u dus van alles beginnen. Iets met dieren, of een eigen bed and breakfast, of wellicht sleutelt u graag aan auto’s of motoren. Het is hier allemaal mogelijk! Uiteraard is de term ‘klushuis’ hier wel van toepassing want anders had het geheel zo ongeveer het 10-voudige gekost.

Het huis komt uit de verhuur en wordt nu – na vertrek van de laatste huurders – te koop aangeboden. Het staat op een prachtige locatie aan het eind van een klein lintdorp langs een doodlopende weg. Hier komt dus alleen bestemmingsverkeer. Het ligt op de grens van Thüringen en Sachsen-Anhalt, eigenlijk al helemaal midden in de natuur, en aan de rand van de Harz, niet ver van het schilderachtige plaatsje Stolberg.

Wie van de natuur houdt, zit hier goed! Rust, ruimte en stilte.

 

*** DIT OBJECT IS REEDS VERKOCHT *** 

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥ –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij knop ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden onder knop ‘formulier’ of aan te vragen via email – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na retourneren ingevuld en ondertekend formulier. Het is niet toegestaan het object te bezichtigen zonder onze toestemming en/of begeleiding. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing, zie knop ‘verantwoording’. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 09-02-20  Plaatsingscode: PK-RH-HS-112
Object kenmerken
  • Huis