PRACHTIG GROOT OUD VERLATEN PAND

Prijs Op Aanvraag
Omschrijving

PRACHTIG GROOT OUD VERLATEN PAND

Huis - Nordhausen

Dit is een schitterend object, geheel vrijstaand op een groot stuk grond, op een goede locatie in de nabijheid van Nordhausen. Ideaal gelegen dichtbij snelweg A38 en eigenlijk aan de rand van de Harz natuur.

Zoals te zien is, staat het pand leeg en is het reeds meerdere jaren verlaten. Het verkeert dan ook in verwaarloosde staat alhoewel de bouw en constructie in degelijke staat lijkt. Toch zullen hier forse investeringen nodig zijn.

De verkopend eigenaar verlangt dan ook een doortimmerd plan, voorzien van deugdelijke financiële onderbouwing en garantstelling voor de aankoop en verbouwing, voordat men overgaat tot verkoop.

 

Prijs op aanvraag.

 

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 01-11-19  Plaatsingscode: PK-BL-HS-072
Object kenmerken
  • Huis