Helaas…. u bent te laat – VERKOCHT

Prijs Op Aanvraag
Omschrijving

Helaas…. u bent te laat – VERKOCHT

Huis - Oberbösa, Thüringen

***VERKOCHT***

PRACHTIG GROTE OUDE BOERENHOEVE

In een rustig dorpje gelegen, middenin een schitterend natuurgebied met afwisselend landschap, staat dit grote object op meer dan 900 m2 eigen grond. Het heeft een heerlijk grote en volledig besloten binnenhof, waar uw privacy geheel gewaarborgd is.

Met heel veel schuren en stallen en daarachter een tuin van ca. 400 m2. U zou één stalgebouw kunnen afbreken waardoor de tuin logischer overgaat in de binnenhof, dan krijgt u echt één mooi groot geheel. Evengoed houdt u dan nog veel ruimte over.

Het hoofdgebouw alleen beslaat al 165 m2 bebouwde oppervlakte en heeft dan ook heel veel ruimte binnenin, over twee verdiepingen. Op bescheiden wijze is men hier begonnen met opknappen maar er zal een volledige renovatie dienen plaats te vinden.

Er is water, stroom en afwatering dus u kunt meteen aan de slag. Het is een vriendelijk rustig dorpje met aardige mensen waar u zich direct thuis zult voelen. De huidige eigenaar biedt het geheel aan tegen een scherpe koopprijs, vanwege verandering van plannen.

De grondwaarde alleen brengt hier al een prijs van minstens 12.000 euro met zich mee dus de gebouwen zijn hier gewaardeerd op 10.000 euro. Dat is natuurlijk een koopje. Wacht dan ook niet te lang met bezichtigen want de markt is hier ook enorm aangetrokken met veel vraag en weinig aanbod.

Het dorpje Oberbösa is nog volledig zelfstandig maar de gemeentelijke taken worden uitgevoerd vanuit Greussen, alhoewel het plaatsje eigenlijk meer tussen Kindelbrück, Sondershausen en Bad Frankenhausen ligt. Een zeer gevarieerd landschap met heuvels, bossen bergen, dalen, riviertjes, landerijen en uitgestrekte vergezichten.

 

*** DIT OBJECT IS REEDS VERKOCHT ***

 

Hollandstadt garantie:

>>> Dit object is exclusief bij ons te koop. Hierdoor kunnen wij een probleemloze levering garanderen. Vooraf is het complete aankoopproces door ons uitgebreid gecheckt en gecontroleerd. Zodat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Dit object wordt 100 % zeker en veilig overgedragen, zonder eventuele oude onbekende lasten of schulden, of andere vervelende onbekende bijkomstigheden. Dat geeft u betrouwbare zekerheid, door Hollandstadt gegarandeerd. <<<

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥ –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Schrijf- en spelfouten voorbehouden. Plaatsingsdatum: 24-08-22  Plaatsingscode: PK-OB-HS-428-B

Object kenmerken
  • Huis