PRACHTIG HUIS MET GROTE TUIN IN HARZ

€ 149.500,- k.k.
Omschrijving

PRACHTIG HUIS MET GROTE TUIN IN HARZ

Huis - Rotha, Harz

***PRIJSVERLAGING!!!*** Een huis als dit komt maar eens in de zoveel tijd voorbij. Het gaat hier om een schitterend groot en volledig gerenoveerd woonhuis, met totale woonoppervlakte van ca. 180 m2 en een grote tuin achter het huis en nog een flinke zijtuin aan de voorkant langs de weg. Dit biedt volop mogelijkheden!

Centraal gelegen midden in de Harz dus volop natuur rondom, met velden, landerijen, bossen, wouden, heuvels en bergen. Achter het kavel ligt een idyllisch meertje, direct te bereiken vanuit de grote tuin. Naast verkoeling biedt dit een zalig feeëriek aanzicht. Hier voelt iedereen zich meteen thuis.

En toch niet ver van de gezellige rozenstad Sangerhausen, met goede verbinding op de snelwegen A38 Hannover/Kassel-Halle/Leipzig/Dresden) en A71 (Sangerhausen-Erfurt-Thüringer Wald). Voor de deur ligt de bushalte met regelmatige busverbindingen. Hoe handig is dat?!

Dit object is dan ook ideaal geschikt als groot vakantiehuis of familiehuis, maar ook perfect om te verhuizen en in te wonen als zalig permanent woonverblijf of wellicht als pension of bed and breakfast. U kunt er direct zelf in gaan wonen en meteen kamers of studio’s verhuren.

Het woonhuis ligt aan de voorkant aan de rustige doorgaande weg en heeft beneden een woonoppervlakte van ca. 85 m2 met een ruime entree, woonkamer, keuken, badkamer en twee slaapkamers. Boven heeft u ca. 95 m2 aan woonoppervlakte met een grote ruime hal van ca. 30 m2 en twee grote slaapkamers van maar liefst 32.5 m2.

U heeft hier dus voldoende slaapgelegenheid en dan hebben we het nog niet eens over de immense zolder (met vliering) die daar nog weer eens boven ligt. Ook hier zou u nog volop verblijfsruimtes kunnen realiseren. Dan zijn er nog stallen, schuurtjes, een garage, werkplaats en een hele grote schuur met immense hooizolders.

De grote tuin direct achter het huis biedt volop ruimte en meet ca. 1.000 m2. Hier kunt u bij wijze van spreken een paar mooie grote yurts neerzetten of safari-tenten. De zijtuin direct naast het huis meet ca. 500 m2 en is ideaal voor het plaatsen van campers of caravans.

Met een beetje goede wil kunt u hier wonen en werken en komt het geld eigenlijk gewoon binnenstromen, ook dit jaar nog als u nu meteen begint. De twee bovenruimtes doen makkelijk 500 euro per week, dus dat is 500 x 2 x 4 = 4.000 euro per maand. Gevonden geld, want een advertentie op AirBNB, booking.com of Natuurhuisje is doorgaans gratis.

Maar ook als gewoon woonhuis of vakantiehuis heeft u hier een winnend lot uit de loterij. Het geheel is langdurig en liefdevol gerenoveerd en goed onderhouden. Alle elektra- en waterleidingen zijn vernieuwd, het dak is niet al te lang geleden vervangen en in goede staat, verwarming geschiedt door middel van houtkachels en infrarot-panelen, keuken en badkamer zijn weliswaar eenvoudig maar werkend en prima.

U kunt hier dus meteen intrekken en genieten. Het geheel wordt verkocht inclusief alle aanwezige meubilair, inventaris, gereedschappen en machines. Zowel huis als schuren als tuin zijn uitermate goed onderhouden en verzorgd. Alles is kant-en-klaar en direct woongereed. Een snelle oplevering is eventueel mogelijk.

Het geheel omvat 2.434 m2 eigen grond, in volledig eigendom, overdracht via notaris. Het ligt in een klein dorpje in de Harz, globaal tussen Sangerhausen, Nordhausen en Harzgerode, in een prachtige afwisselende natuurrijke omgeving. Gelegen op ca. 4 à 5 uur van Nederland, over Kassel of Hannover.

Wacht niet te lang, want dit soort objecten zijn erg geliefd en ook in dit deel van Duitsland is de markt ontzettend aangetrokken met weinig aanbod en veel vraag. Bezichtigingen op korte termijn zijn mogelijk, mits met volledig ingevuld contactformulier, zie elders op deze site.

 

Bezichtiging: op afspraak

Oplevering: in overleg

 

Vraagprijs was : 175.000,- euro.

KOOPPRIJS NU: 149.500,- euro.

Eenmalige servicekosten: 6 %

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding, tot en met de afspraak bij de notaris aan toe, inclusief oplevering etc. Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces t/m oplevering. Nederlands sprekend op locatie in Duitsland. Aan eenmalig bijkomende kosten voor notaris, gemeentelasten, Grundbuchomschrijving, overdrachtsbelasting, kosten div. instanties etc. komt er nog een bepaald bedrag bij, in de orde van grootte van 10.850 euro. 

 

Hollandstadt garantie:

>>> Dit object is exclusief bij ons te koop. Hierdoor kunnen wij een probleemloze levering garanderen. Vooraf is het complete aankoopproces door ons uitgebreid gecheckt en gecontroleerd. Zodat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Dit object wordt 100 % zeker en veilig overgedragen. Dat geeft u betrouwbare zekerheid, door Hollandstadt gegarandeerd. <<<

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Schrijf- en spelfouten voorbehouden. Plaatsingsdatum: 08-07-22  Plaatsingscode: PK-PB-HS-405-B

Object kenmerken
  • Huis