LEUK HUISJE MET VEEL GROND IN HARZ

€ 49.950,- k.k.
Omschrijving

LEUK HUISJE MET VEEL GROND IN HARZ

Huis - Rotha, Harz

***VOORVERKOOP*** Meer dan 1.300 m2 eigen grond heeft dit leuke kleine huisje, midden in de Harz nabij Rotha, Sangerhausen. Met grote tuin, schuur, garage en eigen binnenhofje, recht tegenover het huis. Alles in redelijke staat dus u kunt direct beginnen met schoonmaken en opknappen.

De tuin grenst aan de (rustige) doorgaande weg dwars door de Harz dus als u hier iets toeristisch wilt gaan beginnen, dan zit u goed. Denk bijvoorbeeld aan een ijskraampje of verkoop van warme worst en soep enzovoorts, dat loopt hier altijd goed.

Het object ligt in het kleine gehucht Passbruch, met nog geen twintig huizen, aan de weg tussen Wolfsberg en Rotha, allemaal dorpjes behorende tot de gemeente Sangerhausen. Het ligt in een landelijk gedeelte tussen twee grote bosgebieden van de Harz in, u zit hier dus midden in de natuur.

U bereikt het huis over een afslag van de rustige doorgaande weg en daar vindt u ook meteen het grote stuk grond. De binnenhof tussen tuin en huis is afgesloten middels een hek. Tegenover het huis vindt u de garage en de schuur, en daarachter begint dan weer de tuin.

Het is een mooi overzichtelijk geheel met heel veel mogelijkheden. De grote tuin nodigt uit tot heerlijk genieten of het ontplooien van allerlei activiteiten. Heeft u altijd al een huis met grote tuin willen hebben? Dan is dit uw kans!

Het huis zelf heeft een ruime hal met kenmerkende plavuizen. Dan is er een woonkamer die uitgebroken is, een keuken, badkamer en extra ruimte. Boven twee slaapkamers en wat extra ruimte. Het knusse woonhuis verdient wat extra aandacht door een ervaren klusser.

Er is ca. 80 m2 woonoppervlakte beschikbaar en dat is heel redelijk. Verwarming via een houtkachel. Dat kunt u eventueel uitbreiden met Infrarotheizung of Pelletofen. Water en stroom momenteel onbekend. Helaas is nog geen sleutel aanwezig dus binnenbezichtigingen kunnen momenteel nog niet uitgevoerd worden.

Al met al is het een zeer interessant object voor een schappelijke prijs.

 

Koopprijs: 49.950,- euro.

Eenmalige servicekosten: 3.995,- euro (ex. btw)

(met BTW NL 21 % = 4.833,95 euro OF met BTW DE 19 % = 4.754,05 euro)

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding en begeleiden u bij het gehele aankoopproces t/m oplevering. Nederlands sprekend op locatie in Duitsland. Aan eenmalig bijkomende kosten, komt er nog een bepaald bedrag bij. Sowieso moet er voor wettelijke Nebenkosten en inventaris een eenmalige afkoopsom van 2.000,- euro voldaan worden. 

 

Hollandstadt garantie:

>>> Dit object is exclusief bij ons te koop. Hierdoor kunnen wij een probleemloze levering garanderen. Vooraf is het complete aankoopproces door ons uitgebreid gecheckt en gecontroleerd. Zodat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Dit object wordt 100 % zeker en veilig overgedragen, zonder eventuele oude onbekende lasten of schulden, of andere vervelende onbekende bijkomstigheden. Dat geeft u betrouwbare zekerheid, door Hollandstadt gegarandeerd. <<<

 

*** STILLE VERKOOP ***

Dit object staat momenteel in de stille verkoop en wordt niet algemeen bekendgemaakt op dit moment. Het is een vooraankondiging tot verkoop. Bezichtigingen binnen zijn helaas nog niet mogelijk. De prijs is vast en niet onderhandelbaar.

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥ –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Schrijf- en spelfouten voorbehouden. Plaatsingsdatum: 21-05-22  Plaatsingscode: PK-PA-RD-389-A

Object kenmerken
  • Huis