PRACHTIG PAND, ZWAAR VERWAARLOOSD

€ 60.000,- k.k.
Omschrijving

PRACHTIG PAND, ZWAAR VERWAARLOOSD

Huis - Mühlhausen

Dit schitterende oude herenhuis staat al tientallen jaren te verkrotten en dat is doodzonde. Het is een prachtig pand, op een mooi groot stuk eigen grond van ruim 1.500 m2, in een rustig dorpje in de directe omgeving van de stad Mühlhausen. Vandaar dat de prijs nog aanzienlijk is, maar dat heeft dus te maken met de waarde van de bouwgrond.

Het pand is zwaar verwaarloosd en heeft danig te lijden onder de afwisselende weersomstandigheden. Het is een houten pand, bekleed met oude leistenen. Fraaie uitstraling maar wel heel wat achterstallig onderhoud. Een echt project dus. Het pand meet zo’n 10 x 14 m2 en heeft een gebruiksoppervlakte van 140 m2. Met twee verdiepingen heeft men de beschikking over zo’n 280 m2 woonoppervlakte.

En dan heeft het nog een ruime zolder en een volledige kelderruimte, onder het gehele huis. Echt wel een kast van een huis!

 

Vraagprijs: 60.000,- euro.

Bemiddelingskosten: 2.975,- euro.

 

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 09-11-19  Plaatsingscode: PK-WB-HS-076-O
Object kenmerken
  • Huis