PRACHTIG STUK GROND THÜRINGER WALD

€ 13.000,- k.k.
Omschrijving

PRACHTIG STUK GROND THÜRINGER WALD

Huis - Thüringer Wald

Wat een heerlijk uitzicht! Eigenlijk onbetaalbaar…. maar nu toch binnen handbereik! Voor een spotprijsje krijgt u hier meer dan 5.000 m2 eigen grond, aan de dorpsrand van een klein plaatsje in het Thüringer Wald. Wacht niet te lang want dit komt niet vaak voor.

Oké, het is geen bouwgrond want dan betaalt u meer dan het tienvoudige. Er mag dan ook niet op gebouwd worden maar een tentje, yurt, bouwkeet, pipowagen of caravan moet wel mogen. Als het maar mobiel is en niet vast op de grond staat.

Dat wordt nog wel een uitdaging want het kavel is heuvelachtig en kent veel hoogteverschillen, tot wel 10 meter aan toe. Het is een glooiend terrein en daardoor krijgt u ook die mooie uitzichten. Verder valt er eigenlijk niet zoveel over te vertellen, de foto’s vertellen het verhaal.

 

Koopprijs: 13.000,- euro.

Eenmalige servicekosten: 2.995,- euro (ex. btw).

(met BTW NL 21 % = 3.623,95 euro OF met BTW DE 19 % = 3.564,05 euro)

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding, tot en met de afspraak bij de notaris aan toe, inclusief oplevering etc. Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces t/m oplevering. Nederlands sprekend op locatie in Duitsland. Aan eenmalig bijkomende kosten voor notaris, gemeentelasten, Grundbuchomschrijving, overdrachtsbelasting, kosten div. instanties etc. komt er nog een bepaald bedrag bij. 

 

NB > dit object is ook op afstand te koop. U hoeft dan niet af te reizen naar Duitsland voor bezichtiging, betaling en overdracht. U doet een (aan)betaling via bankoverschrijving en kunt meteen van uw nieuwe bezit genieten! Alles wordt op afstand geregeld, inclusief overdracht bij notaris. Vraag vrijblijvend verdere informatie!

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥ –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 20-02-22  Plaatsingscode: PK-HS-EB-347-B

 

Object kenmerken
  • Huis