Prachtige bungalow midden in natuur

Verkocht
Omschrijving

Prachtige bungalow midden in natuur

Huis Verkocht - Neustadt Harz

VERKOCHT

Deze bungalow is helemaal woonklaar en kan direct in gebruik genomen worden. Het object staat op een prachtig plekje, midden in de natuur en vlakbij de Harz en de grote stad Nordhausen. Ook met goede en snelle aansluiting op snelweg A38 van en naar Nederland. Het vakantiehuis heeft stroom en water, keuken, toilet en badkamer en staat garant voor een heerlijk verblijf.

Het vakantiehuis staat boven op een heuvel en heeft daardoor een prachtig uitzicht over het dal en de omgeving. Aan de ene kant zijn er velden en landerijen, aan de andere kant kijk je zo de bossen in. Vlakbij ligt de overweldigende natuur van het Harz Naturpark. Dus uren wandelen en fietsen is gegarandeerd. Het object is goed met de auto bereikbaar al zal het de eerste keer wel even wennen zijn.

Het huisje staat bovenaan en u moet dus even over een smal landweggetje omhoog. Maar dat is een kwestie van gewoon doen en doorrijden. De auto kan geparkeerd worden op eigen grond of op het veld nabij de landweg. Het huisje ligt op een plateau bovenaan en heeft een fraai terras over de eigen tuin heen. Hier zit u als een vorst! Beneden ligt de eigen tuin met zalige plekjes en volop ruimte.

In totaal is het kavel zeker zo’n 1.000 m2 dus u heeft echt alle ruimte. Beneden in de tuin staat nog een tuinhuisje met klein terrasje. De bungalow boven heeft het genoemde houten overhangende terras en ook aan de zijkant een heerlijk besloten zithoek. U kunt op zeker drie plekken het huisje in en uit, via de voordeur, via het houten terras en via het terras aan de zijkant.

Aan alle kanten wordt u omsloten door de natuur en zit u helemaal privé. Sowieso is het een klein parkje wat eigenlijk die naam niet mag dragen. Het is een groot stuk land van de kerk die het heeft opgesplitst in 10 kaveltjes met allemaal een eigen eigenaar. U huurt dus van een betrouwbare partij, met een gegarandeerd pachtcontract voor langere tijd. Het land is namelijk pachtland en kost 442,- euro aan pacht per jaar.

Het huisje is zeker 7 x 8 meter groot en u heeft dus meer dan 60 m2 aan woonruimte tot uw beschikking. U komt binnen via de zijkant in een aangebouwde serre met heerlijk uitzicht. Hier kunt u zitten en genieten. Er zijn eigenlijk twee zitgedeeltes, één met een gezellige houtkachel in de hoek. Daarachter ligt de woonkamer, met slaapbank en ook weer verwarming. Aan de zijkant vindt u een klein keukentje, die zich uitstrekt tot de woonkamer, en daarachter ligt de badkamer met douche en toilet.

Dan is er nog een zijruimte met toegang tot het zij-terras en een klein opbergkamertje. Verder de trap naar boven waar matrassen liggen voor uzelf of voor gasten. Hier kan men echter niet staan. Voor een bungalow is het huis echter zeer ruim en voelt echt royaal aan. Ook goed onderhouden en eigenlijk helemaal gebruiksklaar. Alle aanwezige inventaris en meubilair blijft achter. U kunt dus direct verblijven!

Er is een stroom-aansluiting met tussenmeter en water komt van de voormalige bron van het dorrje. Hier hoeft u alleen de stroomkosten voor de waterpomp te betalen. Ook is er een afwatering via Klärgrube. Het dak is van bitumen en is zo’n 5/6 jaar geleden nog vernieuwd. Het huis is met stenen gemetseld op een massief betonnen fundament. De aanbouw is van hout met isolatie materiaal. Er is ook nog een krachtstroom-aansluiting van 400 Volt.

Dit is echt een zalige bungalow, op pachtland van de kerk. Het staat in de directe omgeving van Nordhausen, tussen de stad en Neustadt Harz, in een klein dorpje, prachtig landelijk gelegen.

 

DIT OBJECT IS REEDS VERKOCHT

 

NB – Meer informatie (incl. het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 14-05-19  Plaatsingscode: PK-RD-HS-018
Object kenmerken
  • Huis