Prachtige bungalow midden in natuur

Onder aanbieding
Omschrijving

Prachtige bungalow midden in natuur

Huis - Wippra

***IN OPTIE***

Dit is een prachtige vakantiebungalow, helemaal opgeknapt, in goede staat en geheel woonklaar. Het object staat op een schitterend plekje, helemaal aan de rand van een kleinschalig parkje, in de velden en bossen van het Mansfelder Land, aan de oostelijke Harzrand. Grote stad in de buurt is Sangerhausen, een gezellig plaatsje met winkels, restaurants en alle faciliteiten. Ook makkelijk dichtbij snelweg A38 en A71 gelegen.

Het object zelf ligt aan de rand van de natuur, aan de ene kant vrij zicht over de uitgestrekte velden en aan de andere kant een heerlijke blik in de bossen, met groene bomen en volop natuur om u heen. De recreatiebungalow is goed te bereiken met de auto en parkeren kan op eigen grond. Door de afgeschermde ligging aan de uiterste rand, heeft u volop privacy en zit u voor uw gevoel helemaal alleen.

De bungalow is van alle gemakken voorzien en kan direct betrokken worden. Er is water en stroom, afwatering en verwarming. Een keuken en badkamer zorgen voor het nodige comfort. Er is een woonkamer met gezellige houtkachel, twee slaapkamers, een halletje en nog een aanbouw en separate garage annex werkplaats. Het geheel staat op eigen grond van zo’n 370 m2 maar door de goede ligging oogt alles veel ruimer en weidser.

Het huis zelf heeft een woonoppervlakte van zo’n 45 m2 en meet 9 x 5 meter. De bungalow is goed onderhouden en oogt zowel van binnen als van buiten prima. Na aankoop kunt u de vakantiewoning per direct betrekken. Aankoop dient te geschieden via de notaris, het gaat om eigen grond. Water en stroom zijn gezamenlijk met de andere eigenaren geregeld en wordt afgerekend via tussenmeters.

Het vakantiehuis heeft een eigen adres-aanduiding en daardoor is inschrijving bij de gemeente mogelijk (onder voorbehoud), indien gewenst. Dit is een prachtige bungalow, op een mooie plek, midden in de natuur en toch goed bereikbaar met eigen auto. Eventueel is in de oude garage nog een extra slaapkamer te realiseren, deze is daarvoor al geschikt gemaakt.

Dit is een schitterend object, eigenlijk helemaal gereed voor gebruik, midden in de natuur, op een prachtige plek. Nu kopen, is morgen genieten, bij wijze van spreken. Op eigen grond, dus ook een goede investering, voor later of direct voor nu. Verhuren en rendement genereren behoort ook tot de mogelijkheden. Het is een gebied met een zichtbare groei. Wacht niet te lang.

 

*** DIT OBJECT IS REEDS IN OPTIE / GERESERVEERD / VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD ***

 

Koopprijs NU: 27.500,- euro.

Vraagprijs was: 34.000,- euro.

Bemiddelingskosten: 2.995,- euro.

 

NB – Meer informatie (incl. het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 03-05-19  Plaatsingscode: PK-BS-HS-014
Object kenmerken
  • Huis