Prachtige Finnhütte op schitterende plek

€ 21.000,- k.k.
Omschrijving

Prachtige Finnhütte op schitterende plek

Huis - Vatterode

Dit kant-en-klare vakantiehuisje, gebouwd in de stijl van een Finnhütte, is helemaal gebruiksklaar en kan zo betrokken worden. Er is het gehele jaar water en stroom en het object heeft zelfs een eigen adres-aanduiding dus permanente bewoning en inschrijving is mogelijk. Het staat op een schitterende plek, hoog gelegen aan de uiterste rand van een kleine parkje, met in totaal een paar tientallen huisjes.

Het staat in de buurt van Vatterode, midden in de natuur, aan de rand van de uitlopers van de Harz. U zit hier midden tussen de heuvels en de bossen en overal is rust en ruimte. Op het parkje houdt men erg van stilte, elke dag mag er tussen 13.00 en 15.00 uur geen lawaai gemaakt worden, dus geen motormaaiers of andere geluidsveroorzakende activiteiten. Heerlijk rustig is dat!

Het huisje ligt op de achterste rij en is goed met de auto bereikbaar. Deze kunt u op een klein parkeerplekje vlakbij neerzetten. Het stuk eigen grond is in totaal ongeveer 400 m2 groot en u heeft dus best een leuke tuin maar ook weer niet zo groot, dat u elk weekend aan de slag moet. Alles lekker overzichtelijk. Er is het gehele jaar stroom en water dus u kunt hier zomer en winter verblijven.

Deze Finnhütte heeft een heerlijk terras met prachtig weids uitzicht. Ook vanuit de gezellige woonkamer kijkt u heerlijk naar buiten. Er is een houtstookkachel, een zithoek en een bank met bedfunctie waar twee personen kunnen slapen. Boven is de slaapkamer waar nu drie eenpersoons-bedden staan. Uiteraard is r nog een keukentje en beneden is nog een grote werkruimte, de badkamer met douche, toilet en wastafel

In de tuin heeft u diverse terrasjes en gezellige zitmogelijkheden. Achter het huis loopt u zo de natuur en de bossen in. Voor de afwatering is er een Klärgrube met overloop die een keer per jaar (of twee jaar) geleegd kan worden. Alle faciliteiten zijn dus aanwezig om hier het gehele jaar te verblijven. En u kunt zich inschrijven bij de gemeente, dat is altijd handig. En waarde-vermeerderend.

Mocht dit huisje u te klein zijn, of heeft u grotere plannen, dan wil de buurvrouw haar Finnhütte misschien ook wel verkopen. Dat zijn de directe buren, met vergelijkbaar huisje, alhoewel compleet anders, en tegen ongeveer dezelfde prijs. Dat is altijd handig om te weten. Wellicht bezit u deze zomer al twee van deze prachtige vakantiehuisjes in dit mooie deel van Duitsland! Dan kunt u de ander verhuren en meteen zelf geld gaan verdienen. Dan heeft u de aankoop er binnen een jaar uit….

 

Vraagprijs: 21.000,- euro.

Bemiddelingskosten: 2.975,- euro.

 

NB – Meer informatie (incl. het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 22-03-19  Plaatsingscode: PK-SB-HS
Object kenmerken
  • Huis