Prachtige grote tuin met dubbele bungalow

Verkocht
Omschrijving

Prachtige grote tuin met dubbele bungalow

Huis Verkocht - Sangerhausen

***VERKOCHT***

Dit is een zalig grote tuin, van ruim 1.000 m2 aan de rand van de stad Sangerhausen, in het buitengebied. Op het kavel staat een dubbele bungalow van in totaal 4 x 12 m. De bebouwing heeft een massieve stenen fundering en is voor een groot gedeelte voorzien van een goede en droge kelder. Het tuinhuis bestaat uit twee gedeeltes. Een woongedeelte met een woonkamer, keukentje en slaapkamertje. Het andere gedeelte is nooit afgemaakt en dient nu als werkplaats/opslagruimte. Wel is er al een dubbel hokje waar de douche moest komen, inclusief boiler. Aan de achterkant is nog een werkruimte. Ook op de tuin zelf staat nog een schuurtje waar alle gereedschappen in staan, die allemaal achterblijven.

De bungalow heeft dus water en stroom en een oude verwarming. Sowieso zal je deze bungalow helemaal opnieuw moeten indelen maar daar heb je dan wel een mooie oppervlakte voor, zo’n 48 m2. Daar kan je best iets leuks van maken. Er is een mooi terras en overal zijn heerlijke plekjes en zithoekjes. De tuin is zeer afwisselend ingedeeld, met bomen, struiken maar ook bloembedden en een moestuin, hele delen bestraat en ook een stuk grasveld. Zeer gevarieerd dus.

Hier kan je echt je eigen paradijsje scheppen, een waar rustpunt, heerlijk stil gelegen, volledig aan de rand van de stad, grenzend aan de velden en landerijen. Aan de ene kant heeft u geen buren want daar is het boerenland en aan de andere kant zit een buurman met drie grote Duitse herders, die even rustig komen snuffelen aan de erfgrens. Sowieso is er een dubbele afscheiding dus dat scheelt.

Wel iets om rekening mee te houden is de spoorbaan die vlakbij ligt maar daar moet je even aan wennen. Sowieso is de prijs daar al op afgestemd. Ook is het enige meters avontuurlijk rijden met de auto langs een onverhard pad, maar dat is maar een klein stukje. U kunt met de auto komen tot aan de eigen tuin. Houdt u wel rekening met het feit dat een dergelijke tuin behoorlijk wat onderhoud vergt. Dus zeker een keer per maand afreizen zal nodig zijn, anders is de mooie tuin zo verwilderd. En dat zou zonde zijn.

In de winter wordt het water afgesloten vanwege bevriezingsgevaar. Momenteel is er qua toilet een ouderwetse Plumsklo buiten. U zou dus zelf een klein chemisch toiletje binnen of Bio-toilet moeten plaatsen. Maar voor de rest heeft u hier voor een heel klein prijsje een zalig grote tuin, met ruime bungalow waar u iets prachtigs van kunt maken.

 

***DIT OBJECT IS REEDS VERKOCHT***

 

Vraagprijs: 12.500,- euro.

Incl. bemiddelingskosten.

 

NB – Meer informatie (incl. het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 20-07-19  Plaatsingscode: EB-SG-HS-038
Object kenmerken
  • Huis