Prachtige grote tuin op mooie plek

€ 18.000,- k.k.
Omschrijving

Prachtige grote tuin op mooie plek

Huis - Bleicherode

Dit is een heerlijk stekje, een zalig grote tuin van 2.500 m2 eigen grond, met grasveld, boomgaard, kleine bebouwing en moestuin. Het ligt in de omgeving van Bleicherode, een klein gezellig plaatsje met prima aansluiting op snelweg A38.

Het kavel heeft de beschikking over elektriciteit en water via een eigen bron. Het is echt een heel mooi groot stuk grond waar u alle ruimte en vrijheid heeft. Ook volop privacy want het buur-kavel ligt al tientallen jaren braak en de andere buren ziet u bijna niet door de begroeiing.

Helemaal op het einde van het kavel staan wat kleine huisjes, een oud tuinhuisje en wat schuurtjes. Het is niet veel maar u kunt hier toch prima vertoeven. Alhoewel het geen bouwgrond is, vertegenwoordigt het stuk grond toch een behoorlijke waarde.

De grote tuin is goed bereikbaar door een ruime verharde landweg. U bent omgeven door andere tuin-eigenaren, midden in de velden aan de rand van de natuur van de Berg van Bleicherode. Ook zit u vlakbij de Harz.

 

Vraagprijs: 18.000,- euro.

Incl. bemiddelingskosten.

 

NB – Meer informatie (incl. het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 11-04-19  Plaatsingscode: EB-BL-PK-010
Object kenmerken
  • Huis