PRACHTIGE OPEN TUIN MET HUISJE

€ 16.000,- k.k.
Omschrijving

PRACHTIGE OPEN TUIN MET HUISJE

Huis - Wimmelburg, Harz

*** NATUURPLEKJE! ***

Dit grote tuinkavel van bijna 1.200 m2 is goed onderhouden en vormt een heerlijk natuurplekje, klaar voor gezellige weekends en zalige vakanties. Het heeft een klant-en-klaar huisje van ca. 30 m2 met water en stroom. U kunt er dus direct gebruik van maken en lekker op vakantie!

Het kavel is open aangelegd en er zijn dus geen heggen of afscheidingen. De grenzen zijn wel goed herkenbaar maar zijn dus niet fysiek afgesloten met hekwerk of iets dergelijks. Zowel aan de linker- als de rechterkant heeft u buren. Door de ruime en open aanleg zit u toch privé.

Er zijn in totaal slechts 4 à 5 stukken grond dus het is een klein geheel in totaal. Aan de buitenkant van de tuinkavels is wel een afrastering c.q. hekwerk. De tuin is enigszins avontuurlijk te bereiken met de auto maar dat moet lukken.

Het geheel is goed onderhouden en verzorgd aangelegd. Het tuinkavel heeft een gezellig huisje met woonkamer, slaapkamertje, keukentje en badkamer met douche en toilet. Er is water en stroom via tussenmeters. Afwatering via septic-tank.

Er zijn diverse gezellige zithoekjes en ook een heerlijk open terras met overkapping. Daarachter nog weer een schuurtje. Ook helemaal onderaan op het kavel staat nog een oud schuurtje. Naar onderen toe loopt het kavel een beetje schuin af.

Al met al is dit een heerlijk plekje voor weinig geld.

 

Koopprijs: 16.000,- euro.

Eenmalige servicekosten: 3.995,- euro

ex. btw / (met BTW NL 21 % = 4.833,95 euro)

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding, tot en met de afspraak bij de notaris aan toe, inclusief oplevering etc. Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces t/m sleuteloverdracht. Nederlands sprekend op locatie in Duitsland. Aan eenmalig bijkomende kosten voor notaris, gemeentelasten, Grundbuchomschrijving, overdrachtsbelasting, kosten div. instanties, wettelijke Nebenkosten etc. komt er nog een bepaald bedrag bij in de orde van grootte van 6.600,- euro. Voor heffingen/lasten, overhead- en bureaukosten, externe handlingkosten en div. andere kosten moet een eenmalige afkoopsom van 2.000,- euro voldaan worden. Totale aanschafkosten incl. alle bijkomende kosten: ca. 29.400,- euro. 

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥ 

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. Het is mogelijk dat wij optreden als verkoopmakelaar en/of als aankoopmakelaar. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Schrijf- en spelfouten voorbehouden. Plaatsingsdatum: 19-07-2023  Plaatsingscode: PK-WB-GO-562

Object kenmerken
  • Huis