Prachtige oude villa op mooie plek

€ 50.000,- k.k.
Omschrijving

Prachtige oude villa op mooie plek

Huis - Südharz Thüringen

Deze schitterende oude villa is nu voor een zacht prijsje te koop. Uiteraard zult u van binnen alles wel moeten opknappen. Maar dat is dan ook de moeite waard. In volledig gerestaureerde staat gaat deze villa zeker naar 4 à 5 x de aanschafwaarde toe.

Het object is gelegen direct aan de zuidrand van de Harz, en mooi centraal gelegen tussen bekende plaatsen als Braunlage en Sankt Andreasberg, en Nordhausen, met goede aansluiting op snelweg A38.

Het dorpje heeft zo’n duizend inwoners en was vroeger een bekend kuuroord. Dit is nog goed te zien aan de mooie oude gebouwen en de pracht en praal, die hier vroeger volop te vinden was.

Deze mooie kleine villa is ook zo’n verborgen juweeltje. Het heeft alleen wat liefde en aandacht nodig, in de vorm van arbeid en geld. Maar elke euro die u hier in stopt, komt er dubbel en dwars weer uit.

Het staat op eigen grond van 600 m2 dus u heeft een behoorlijk tuintje die toch ook weer niet zo heel veel werk zal vragen. Aan woonoppervlakte heeft u ongeveer 100 m2 tot uw beschikking, verdeeld over vier kamers.

De kozijnen zijn al vernieuwd maar van binnen zult u alles opnieuw moeten doen. Leidingen, muren, vloeren, plafonds; alles. Het huis staat twee jaar leeg en kan aangeschaft worden uit een gedwongen faillissementsverkoop. U zult dus wel rekening moeten houden met een lang aankooptraject.

Het huis is gelegen aan een rustige straat met alleen bestemmingsverkeer. Er is geen doorgaande verkeersroute want aan het eind loopt de straat dood. Hier komen dus alleen aanwonenden, heerlijk rustig.

 

Koopprijs: 50.000,- euro.

Bemiddelingskosten: in overleg.

 

NB – Meer informatie (incl. het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 10-08-19  Plaatsingscode: PK-SH-HS-045
Object kenmerken
  • Huis