PRACHTIGE PLEK MIDDEN IN LANDERIJEN

€ 18.500,- k.k.
Omschrijving

PRACHTIGE PLEK MIDDEN IN LANDERIJEN

Huis - Helbetal

*** TERUGGETROKKEN ***

Dit is een heerlijk plekje, helemaal alleen gelegen in de velden en landerijen, omgeven door heuvels, bergen en bossen. U zit hier volledig afgesloten van de bewoonde wereld, alhoewel die toch op een steenworp nabij is, net als de rustige doorgaande weg, een verbindingsweg tussen twee kleine dorpjes. Ook zit u nog op geen tien minuten afstand van snelweg A38, dat is ideaal voor een snelle bereikbaarheid.

In totaal gaat het hier om bijna 4.000 m2 eigen grond, midden in de landerijen. Het is een oude boomgaard, vol met appel- en kersenbomen. In het midden staat een oud vervallen hutje, van ongeveer 5 x 3 meter. Stroom en water is niet aanwezig en zal ook niet aangelegd kunnen worden. U koopt hier een uniek stukje eigen grond, midden in de natuur.

Het kavel is te bereiken via een onverhard landweggetje dwars door de velden. Met een normale personenauto zal dat nog een heel avontuur worden, zeker omdat het weggetje enigszins schuin omhoog loopt. Mede daardoor heeft u wel een prachtig uitzicht over de landerijen. Er komt hier helemaal niemand, behalve af en toe de boer die het omringende land bewerkt.

Toch zit u ook weer niet al te ver van dorpjes en stadjes. Inkoopsmogelijkheden zijn er in de nabijgelegen plaatsjes Ebeleben, Bleicherode en Sondershausen. Hier zit u eigenlijk middenin. Voor wie rust en ruimte zoekt, is dit een unieke locatie. Een nieuw blokhutje neerzetten zal wellicht niet mogen. Tip: plaats een oude bouwwagen of schaftkeet en bouw deze om tot tiny house. Dan is alles opgelost. Water kunt u wellicht realiseren door het slaan van een eigen bron of het opvangen van regenwater. Stroom via zonnepanelen. Helemaal zelfverzorgend!

Let op: dit is dus geen bouwgrond en zal het ook nooit worden. Het is landbouwgrond dan wel recreatiegrond.

 

*** DIT OBJECT IS NIET MEER BESCHIKBAAR ***

 

Koopprijs: 18.500,- euro.

Bemiddelingskosten: 3.450,- euro.

 

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 15-11-19  Plaatsingscode: PK-DB-HS-082
Object kenmerken
  • Huis