PRACHTIGE TUIN MET HUISJE

€ 19.500,- k.k.
Omschrijving

PRACHTIGE TUIN MET HUISJE

Huis - Sangerhausen

*** HEERLIJK PLEKJE!!! ***

Aan de stadsrand van het gezellige plaatsje Sangerhausen gelegen, en goed bereikbaar door de twee snelwegen A38 en A71, aan de oostkant van de Harz, ligt deze heerlijke tuin van meer dan 1.000 m2 groot.

Het tuinkavel ligt in een dal en loopt daardoor schuin naar beneden af. Bovenaan staat een piepklein tuinhuisje met water en stroom. Ook is er een gezellige overkapte zithoek waar u ook nog iets leuks van kunt maken.

Het is een zalige locatie, ruim en vrij gelegen, met mooi uitzicht over de omgeving. U kunt de locatie bereiken via de bovenkant, door een woonwijk met aan het einde de serie tuinen. Het is goed met de auto bereikbaar.

Ook van onderen is het kavel goed te bereiken, ook daar is een weggetje dus van daaruit is het ook mogelijk om op de tuin te komen. Het zou ook mogelijk moeten zijn om ergens nog een caravan of tent o.i.d. neer te zetten.

Dit is voor mensen die vrijheid zoeken en veel ruimte en stilte om zich heen willen. U kunt zich hier heerlijk uitleven in de tuin of zalig genieten van de alom aanwezige natuur. Het is een flink grote tuin met lekker veel ruimte en mogelijkheden.

Ideaal voor natuurliefhebbers, wandelaars en fietsers. De locatie is globaal tussen de Erfurter Strasse in Sangerhausen en de B86, aan de zuidkant van Sangerhausen.

Het is eigen grond, in volledig eigendom, overdracht via notaris.

 

Koopprijs: 19.500,- euro.

Eenmalige servicekosten: 3.995,- euro ex. btw

(met BTW NL 21 % = 4.833,95 euro)

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding, tot en met de afspraak bij de notaris aan toe, inclusief oplevering etc. Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces t/m oplevering. Nederlands sprekend op locatie in Duitsland. Aan eenmalig bijkomende kosten voor notaris, gemeentelasten, Grundbuchomschrijving, overdrachtsbelasting, kosten div. instanties etc. komt er nog een bepaald bedrag bij in de orde van grootte van 3.600,- euro. Voor wettelijke Nebenkosten, heffingen/lasten en andere div. kosten etc. moet een eenmalige afkoopsom van 2.000,- euro voldaan worden. Totale aanschafkosten incl. alle bijkomende kosten: ca. 29.900,- euro.

 

Hollandstadt garantie:

>> Dit object is exclusief bij ons te koop. Hierdoor kunnen wij een probleemloze levering garanderen. Vooraf is het complete aankoopproces door ons uitgebreid gecheckt en gecontroleerd. Zodat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Dit pakket wordt 100 % zeker en veilig overgedragen, zonder eventuele oude onbekende lasten of schulden, of andere vervelende onbekende bijkomstigheden. Dat geeft u betrouwbare zekerheid, door Hollandstadt gegarandeerd. <<<

 

NB > dit object is ook op afstand te koop. U hoeft dan niet af te reizen naar Duitsland voor bezichtiging, betaling en overdracht. U doet een (aan)betaling via bankoverschrijving en kunt meteen van uw nieuwe bezit genieten! Alles wordt op afstand geregeld, inclusief overdracht bij notaris. Vraag vrijblijvend verdere informatie!

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥ 

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. Het is mogelijk dat wij optreden als verkoopmakelaar en/of als aankoopmakelaar. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Schrijf- en spelfouten voorbehouden. Plaatsingsdatum: 19-12-2023  Plaatsingscode: PK-SG-HS-607

Object kenmerken
  • Huis