Helaas…. u bent te laat – VERKOCHT

Prijs Op Aanvraag
Omschrijving

Helaas…. u bent te laat – VERKOCHT

Huis - Wanfried, Hessen

***VERKOCHT***

RECREATIEBUNGALOW BOS EN BERG

Dit vakantiehuisje ligt middenin het bos van de berg bij Wanfried, een geliefde plaats voor Nederlanders. De houten bungalow ligt goed verscholen en u bent dan ook verzekerd van alle rust, ruimte en stilte die u zich maar kunt wensen. Een heerlijk plekje!

De blokhut is min of meer gebruiksklaar en u kunt er eigenlijk meteen intrekken. Wel moet er links en rechts een beetje aandacht besteed worden aan licht achterstallig onderhoud maar dat zijn allemaal relatief kleine zaken.

Dit recreatieobject ligt op eigen grond van ca. 1.600 m2 en u heeft hier dus ook alle ruimte. Wel is het een Hanglage en dat betekent dat de grond schuin afloopt. Maar er zijn overal mooie plateaus geschapen en er zijn diverse leuke zithoeken en plekjes.

Het geheel heeft twee verdiepingen en dus eigenlijk ook twee ingangen. Door het hek heen loopt u op de bovenste verdieping af, omsloten door een gezellig terras. Hier vindt u de royale woonkamer met open keuken. Verwarming via een houtkachel. Er is ook een gasgeiser op flessengas voor de keuken en de douche.

Beneden vindt u een slaapkamer, de wc en douche en een grote doorgang naar het terras buiten. Stroom wordt gerealiseerd door zonnepanelen en er is een generator extra voor eventueel bij te springen. Water is er via de opvang van regenwater en dat werkt allemaal prima.

Er is TV en overal staan brandblussers, u kunt hier eigenlijk meteen in. Het geheel maakt een verzorgde indruk maar heeft wel een klein beetje aandacht nodig van de nieuwe eigenaar. Al met al is dit een heerlijk vakantiehuisje waar u ook langere tijd goed kunt verblijven.

Wanfried is een zeer geliefde plaats voor Nederlanders en heeft een gezellig stadscentrum waar van alles te doen is. En op niet al te verre afstand van Nederland, met zo’n 3,5 uur vanaf de grens zit u al midden in de natuur hier.

Wie gaat hier heerlijk nazomeren?

 

*** DIT OBJECT IS REEDS VERKOCHT ***

 

Hollandstadt garantie:

>>> Dit object is exclusief bij ons te koop. Hierdoor kunnen wij een probleemloze levering garanderen. Vooraf is het complete aankoopproces door ons uitgebreid gecheckt en gecontroleerd. Zodat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Dit object wordt 100 % zeker en veilig overgedragen, zonder eventuele oude onbekende lasten of schulden, of andere vervelende onbekende bijkomstigheden. Dat geeft u betrouwbare zekerheid, door Hollandstadt gegarandeerd. <<<

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥ –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Schrijf- en spelfouten voorbehouden. Plaatsingsdatum: 14-09-22  Plaatsingscode: PK-WF-HS-432-B1

Object kenmerken
  • Huis