RECREATIEBUNGALOW MIDDEN IN BOSSEN

Onder aanbieding
Omschrijving

RECREATIEBUNGALOW MIDDEN IN BOSSEN

Huis - Mansfeld Harz

***VERKOCHT***

Deze heerlijke vakantiebungalow ligt aan de oostkant van de Harz, verscholen in de bossen, op een grote heuvel, zodat u mooi hoog zit. U zit hier letterlijk midden in de natuur, met overal bomen, bossen, bergen, heuvels en dalen. Wat een zalig plekje!

Het ligt in de buurt van Vatterode, een prachtig natuurgebied ten westen van Mansfeld, goed bereikbaar via snelweg A38, A71 of A36. De doorgaande route naar Mansfeld is goed en snel. Van daaruit zit u vlakbij het kleine dorpje waarbij de bungalow ligt, helemaal verscholen in het woud.

Met de auto kunt u tot vrij dichtbij het object komen. Er is ook een parkeerplaats in de buurt. De bungalow heeft water en stroom. Eigenlijk alles is aanwezig om hier al dit voorjaar te gaan genieten van uw eigen paradijsje. Op eigen grond, in volledig eigendom, overdracht via notaris.

Alles ziet er goed uit en de bungalow is direct te gebruiken. Het bevat eigenlijk twee gebouwtjes, een grotere en een kleine. In totaal heeft u zeker 2.000 m2 eigen grond tot uw beschikking, weliswaar op een heuvel en met bebossing, maar u heeft het toch maar! In 100 % vrije eigendom, geen huur of pacht, midden in de natuur.

 

*** DIT OBJECT IS REEDS VERKOCHT ***

 

Vraagprijs: 35.000,- euro.

Bemiddelingskosten: 2.995,- euro.

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ – –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij knop ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden onder knop ‘formulier’ of aan te vragen via email – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na retourneren ingevuld en ondertekend formulier. Het is niet toegestaan het object te bezichtigen zonder onze toestemming en/of begeleiding. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing, zie knop ‘verantwoording’. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 18-03-20  Plaatsingscode: HJ-GS-HS-127
Object kenmerken
  • Huis