Recreatiebungalow op prachtige plek

Onder aanbieding
Omschrijving

Recreatiebungalow op prachtige plek

Huis - Sondershausen

IN OPTIE

Dit is een oude maar goed onderhouden recreatiebungalow, mooi hoog gelegen op een van de bergen rondom het stadje Sondershausen. Door de verhoogde ligging bovenaan het kavel, heeft het een prachtig uitzicht over de omgeving. U zit aan de rand van het bos op de berg en naast een groot stuk (schuin omhoog lopend) tuingedeelte, heeft u ook een eigen stukje bos. Hoe leuk is dat?!

Sondershausen is een leuk stadje, met alle faciliteiten, en ligt strategisch tussen de Harz en het Thüringer Wald. Ook vlakbij aansluiting met snelweg A38, dat is handig voor de bereikbaarheid. Bij Sondershausen begint ook het Kyffhäuser Naturpark en deze loopt kilometers verder richting Artern. U heeft hier een heel gevarieerd landschap. Weidse vergezichten, uitgestrekte landerijen wisselen zich af met bossen, bergen, heuvels, riviertjes en zelfs een stuwmeer in Kelbra vlakbij.

Eigenlijk zit u hier op een prachtplek, overal vlakbij en uw eigen stuk grond is ook de moeite waard. Het is maar liefst 1.600 m2 groot en loopt schuin de berg op. Daarvan is ongeveer de helft tuin en grasveld, de andere helft bestaat uit bomen, uw eigen bos! De bungalow staat mooi hoog bovenaan het kavel met een heerlijk terras en schitterend uitzicht.

Het terras is overdekt en de bungalow is goed onderhouden, zowel binnen als buiten. Er is een woonkamer, kleine keuken, slaapkamertje en buiten is een natuurtoilet. Er is water en stroom, water is nu nog een zomerleiding, en wordt in de winter afgesloten vanwege de vorst. U zou dit eventueel zelf kunnen ombouwen met een winterharde waterleiding. Momenteel is er geen douche en toilet met stromend water, dat zou u zelf moeten realiseren.

In de mooie tuin staan diverse fruitbomen. De tuin is met de auto bereikbaar, en u kunt parkeren op eigen grond. De weg ernaartoe is een onverhard smal landweggetje, dat is in het begin even wennen maar gaat wel. Iedereen rijdt daar met een normale personenwagen naar de eigen tuin. Het kavel is aan drie kanten met een hek omgeven, aan een kant naar een directe buur is momenteel geen afscheiding, dat kunt u uiteraard wel zelf verzorgen.

Al met al is het een prachtige tuin met leuk recreatiehuisje en eenvoudige voorzieningen. U kunt hier echt uw eigen paradijsje scheppen!

 

DIT OBJECT IS REEDS IN OPTIE

 

Vraagprijs: 14.995,- euro.

Bemiddelingskosten: op aanvraag.

 

NB – Meer informatie (incl. het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 09-04-19  Plaatsingscode: EB-SD-HS-008
Object kenmerken
  • Huis