RECREATIEHUISJE MET TUIN NABIJ STAD

€ 29.500,-
Omschrijving

RECREATIEHUISJE MET TUIN NABIJ STAD

Huis - Nordhausen, Harz

Dit tuinhuisje is kant-en-klaar en direct gebruiksgereed met een nieuwe badkamer met douche en toilet en een spiksplinternieuwe keuken. De tuin is ca. 400 m2 groot en biedt allerlei verrassende hoekjes en plekjes. Aan de zijkant van de tuin stroomt het kleine riviertje de Salza, waar u vanaf uw tuin meteen in kunt lopen. Heerlijk fris stromend helder water!

Het recreatiehuisje zelf is ongeveer 50 m2 groot en heeft een mooie ruime en lichte woonkamer met open keuken en slaapbank. U heeft hier werkelijk alle ruimte! En alles is nieuw en u kunt er meteen intrekken. Met een prachtige karakteristieke houtkachel voor de nodige warmte.

Op het terras is het goed toeven met uitzicht op uw eigen tuin. Met een leuke open haard of grillplaats, een extra schuurtje voor de gereedschappen en ook hier gezellige zithoekjes. Alles is met veel zorg uitgevoerd en goed onderhouden. U kunt direct vakantie vieren!

Het geheel is gesitueerd op een klein parkje aan de rand van de stad Nordhausen, aan de westkant gelegen, op hemelsbreed 2 km van het oude stadshart. Nordhausen is centraal gelegen in Middenduitsland, aan de voet van de Harz. met overweldigende natuur en ook met snelle aansluiting op snelweg A38.

U zit hier dus eigenlijk qua locatie ideaal, vlakbij een oud gezellig stadscentrum en op loopafstand van openbaar vervoer en alle stadse faciliteiten. En met een paar minuten zit u diep in de Harz, met zijn bergen en dalen, bossen en wouden. Braunlage en Sankt Andreasberg zijn geliefde wintersportplaatsen en liggen niet veraf.

Het huisje staat op een kleinschalig parkje op pachtgrond en heeft een eigen parkeerplaats en eigen afgesloten toegangsweg. U zit helemaal vooraan op het parkje dus van buren heeft u totaal geen last, u zit aan drie kanten helemaal vrij. Rust en privacy gegarandeerd.

 

Vraagprijs: 29.500,- euro.

Eenmalige servicekosten: 3.995,- euro (ex. btw)

(met BTW NL 21 % = 4.833,95 euro OF met BTW DE 19 % = 4.754,05 euro)

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding en begeleiden u bij het gehele aankoopproces t/m oplevering. Nederlands sprekend op locatie in Duitsland. Aan eenmalig bijkomende kosten, komt er nog een bepaald bedrag bij, in de orde van grootte van 500 euro. 

 

Hollandstadt garantie:

>>> Dit object is exclusief bij ons te koop. Hierdoor kunnen wij een probleemloze levering garanderen. Vooraf is het complete aankoopproces door ons uitgebreid gecheckt en gecontroleerd. Zodat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Dit object wordt 100 % zeker en veilig overgedragen. Dat geeft u betrouwbare zekerheid, door Hollandstadt gegarandeerd. <<<

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥ –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 15-05-22  Plaatsingscode: PK-ND-KH-385-B 

Object kenmerken
  • Huis