RECREATIEHUISJE MIDDEN IN NATUUR!

Onder aanbieding
Omschrijving

RECREATIEHUISJE MIDDEN IN NATUUR!

Huis - Ahlsdorf, Harz

***IN OPTIE***

Dit is een zalig klein vakantiehuisje op een schitterende locatie: midden in de natuur en met een heerlijk uitzicht, direct op de omliggende bossen! Van hieruit wandelt of fietst u zo de natuur in, een uitgestrekt bossengebied aan de oostkant van de Harz. De kleine houten bungalow is gelegen aan de uiterste westkant van het dorpje Ahlsdorf, Landkreis Mansfeld-Südharz.

De toegang gaat via een smal weggetje de natuur in, eerst verhard en daarna deels onverhard. Toch is dit met de auto goed te doen en u kunt zelfs parkeren op eigen grond. Het kavel is ongeveer 600 m2 en is volledig eigen grond. De grond loopt deels schuin omhoog en daardoor heeft u een zalig uitzicht over de omgeving.

Op uw royale terras is het dan ook goed toeven! Dit is dan ook het grote pluspunt, het fantastische vrije uitzicht en de overweldigende natuur met rust, ruimte en stilte. Verwacht verder geen luxe of veel ruimte, het huisje is klein en erg basic. Er is een woonkamertje, een piepklein keukentje, een wc en een slaapkamer. De douche is buiten. Verder is er nog een schuurtje en onder de bungalow zijn ook nog wat bergruimtes.

Het gaat hier om de natuur! En daar zit u middenin. Er is water en stroom via tussenmeters (zomerleiding) en afwatering via een Klärgrube. Alles is zeer eenvoudig en basaal maar daar is de prijs ook naar. Het is een heerlijk plekje, eigenlijk voor een spotprijsje.

 

*** DIT OBJECT IS REEDS IN OPTIE / GERESERVEERD / VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD / ONDER AANBIEDING ***

 

Koopprijs: 12.500,- euro.

Eenmalige servicekosten: 3.570,- euro.

Inclusief volledige aankoopbegeleiding t/m notarisoverdracht en oplevering etc.

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding, tot en met de afspraak bij de notaris aan toe, inclusief oplevering etc. Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces t/m oplevering. Nederlands sprekend op locatie in Duitsland.  Aan eenmalig bijkomende kosten voor notaris, gemeentelasten, Grundbuchomschrijving, overdrachtsbelasting etc. moet u denken aan ongeveer 1.000 euro. 

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥ –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 23-09-21  Plaatsingscode: PK-AD-HS-292

Object kenmerken
  • Huis