Recreatiehuisje op groot stuk eigen grond

€ 25.000,- k.k.
Omschrijving

Recreatiehuisje op groot stuk eigen grond

Huis - Sangerhausen

Dit is een mooi object, gunstig gelegen aan de rand van de gezellige stad Sangerhausen, vlakbij de natuur van de Südharz. In een rijtje met andere stukken eigen grond maar volledig afgeschermd door hoge bomen en dus volop privacy. U waant zich hier echt in uw eigen paradijsje. Op meer dan 1.000 m2 eigen grond, schuin oplopend en verhoogd gelegen, met mooie hoge bomen.

Het is een uit massieve stenen opgetrokken huisje, waarbij de onderruimte volledig is vernieuwd en ingericht met een ruime keuken en nieuwe badkamer. Beneden staat ook de nieuwe houtkachel, die het hele huis verwarmt. Boven vindt u de woonkamer en slaapkamer. Er is een heerlijk terras en overal zijn gezellige zithoekjes en plekjes.

Voor de kinderen is er een leuk klein houten huisje gebouwd en beneden aan staat ook nog een blokhut, die u kunt inrichten als extra slaapruimte, als partyplek of als opslag. U kunt met uw auto op het eigen kavel komen. Er gaat een rustige landweg naar toe en alles is dus makkelijk met de auto bereikbaar. Dit is echt een heerlijk plekje.

U heeft water en stroom met tussenmeters. Hiervoor betaalt u een voorschotbedrag van 40,- euro per maand. Afwatering via een eigen Sickergrube. Zowel tuin als huisje zijn de afgelopen jaren ingrijpend onder handen genomen en u kunt er dan ook eigenlijk zo in. Er zijn een paar kleine zaken die nog afgewerkt moeten worden maar dat is makkelijk op te pakken.

Deuren en kozijnen zijn allemaal recent vervangen, net als de water- en elektriciteitsleidingen, dak is volledig vernieuwd en geïsoleerd en alles zit strak in de lak. Er is heel veel zorg, aandacht en liefde gestoken in dit object. De (jonge) eigenaren willen verkopen omdat ze een nieuw huis hebben gekocht wat alle aandacht opeist en waar een grote tuin bij zit.

U heeft hier echt een zalig groot stuk eigen grond, afgeschermd door hoge bomen dus u zit beschut maar ook volledig privé. Ideaal voor een gezin met honden die hier lekker kunnen rondrennen en genieten. Eigenlijk heeft u alle faciliteiten binnen handbereik en dat alles voor een klein prijsje. De oppervlakte beslaat ongeveer 30 m2 boven en 30 m2 beneden. Het kavel is meer dan 1.000 m2 groot.

 

Koopprijs: 25.000,- euro.

Bemiddelingskosten: 2.975,- euro.

 

NB – Meer informatie (incl. het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 20-07-19  Plaatsingscode: PK-SH-HS-036
Object kenmerken
  • Huis