Renovatiehuis nabij natuur voor spotprijs

Onder aanbieding
Omschrijving

Renovatiehuis nabij natuur voor spotprijs

Huis - Göllingen

***IN OPTIE***

Dit is een geheel op te knappen bakstenen huis in het kleine dorpje Göllingen, midden in de natuur van de Kyffhäuser. U zit in een prachtige groene omgeving met overal bossen en bergen om u heen. En toch vlakbij de bewoonde wereld en met leuke steden als Sondershausen en Bad Frankenhausen in de buurt. Ook met goede aansluiting op snelwegen A38 en A71 (Sangerhausen-Erfurt).

U zit hier in het absolute midden van Duitsland en dit vormt dus een goede uitvalsbasis voor heerlijke tripjes en vakanties. De regio ligt pal tussen de Harz en het Thüringer Wald. Overal dus natuur en met een grote variëteit. Bergen en bossen wisselen zich af met velden en landerijen, uitgestrekte vergezichten, rivieren en meertjes. Hier heeft u eigenlijk alles!

De staat van het huis is op de foto’s goed te zien. Daar moet werkelijk alles aan gebeuren maar daar is de prijs ook naar natuurlijk. U verwerft hier eigen grond met opstallen, alles in volledig eigendom, overdracht via de notaris. Het huis ligt aan de rustige dorpsweg van Göllingen en is ook via de achterkant goed te bereiken. Dat is handig! Het huis zelf heeft zeker drie grote ruimtes en dan nog drie kleine ruimtes, een zolder, een (ingestorte) kelder en een aanbouw die ooit als stal dienst deed.

Het geheel heeft voor een klein stukje tuin en aan de achterkant ook een reep eigen grond. Daar kunt u bij wijze van spreken de auto parkeren. Zoals duidelijk te zien, dient het gehele object gerenoveerd te worden. U koopt hier eigenlijk de locatie, in een leuk klein dorpje midden in de natuur, en toch met wat stadjes in de nabije omgeving.

De prijs is natuurlijk een lachertje, goedkoper bestaat niet. U kunt het object bij wijze van spreken ook aankopen en tien jaar laten staan, dan realiseert u vanzelf een waardevermeerdering door de prijsstijging in de regio. Opknappen is ook mogelijk, dan heeft u een leuke tweede woning voor weinig geld. Of een goed verhuur object voor vakantieverblijf of permanente bewoning. De prijzen stijgen in de regio dus wacht niet te lang. Vindt zelf maar eens een huis op eigen grond voor deze spotprijs, dat gaat niet lukken. Nu kan het, en is een huis in Duitsland bereikbaar voor iedereen!

 

*** DIT OBJECT IS REEDS IN OPTIE / GERESERVEERD / VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD ***

 

Vraagprijs: 6.999,- euro.

Incl. bemiddelingskosten.

 

NB – Meer informatie (incl. het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – NB er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 23-01-19  Plaatsingscode: PK-GO-HS
Object kenmerken
  • Huis