RIJTJESHUIS IN KLEIN HARZ-DORPJE

Onder aanbieding
Omschrijving

RIJTJESHUIS IN KLEIN HARZ-DORPJE

Huis - Popperode, Harz

Dit is de ideale uitvalsbasis voor heerlijke uitstapjes in de overweldigende Harz-natuur! Het ligt in een klein dorpje, aan de oostelijke Harz-rand, niet ver van de gezellige plaatsjes Wippra en Harzgerode, en verderop Sangerhausen, bij de snelwegen A38 en A71.

Het rijtjeshuis is oud maar degelijk en zelfs woonklaar, voor wie niet te veel eisen en wensen heeft. Er is een keuken (oud maar functionerend) en ook een badkamer met ligbad, jaren 70 stijl.

Het geheel staat op eigen grond van zo’n 300 m2 en u heeft dus ook nog een tuin, weliswaar ligt schuin oplopend, maar dat is het hele dorp daar. Een kleine garage is ook aanwezig, alhoewel nog op de afmetingen van een Trabantje.

In totaal zijn er 3 tot 5 kamers dus er zit nog best wat volume in het huis.

 

Koopprijs: 18.000,- euro.

Bemiddelingskosten: 2.995,- euro.

Eenmalige bijkomende kosten: ong. 2.700,- euro

(w.o. notariskosten, overdrachtsbelasting, div. administratieve kosten etc.)

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ – –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij niet exclusief makelaar voor dit object zijn. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 26-07-20  Plaatsingscode: PK-BS-HS-178
Object kenmerken
  • Huis