RUIM GROOT VRIJSTAAND WOONHUIS

€ 69.000,- k.k.
Omschrijving

RUIM GROOT VRIJSTAAND WOONHUIS

Huis - Bleicherode

Dit royale pand staat aan de rand van een klein dorpje in de omgeving van Bleicherode. Het ligt aan de doorgaande weg, wat vroeger de hoofdweg was, maar door de komst van snelweg A38 is het verkeer hier fors minder geworden.

Het grote woonhuis heeft zeker 6 kamers en een woonoppervlakte van ruim 170 m2 en dat is natuurlijk behoorlijk fors. Ook aan land en tuin heeft u alle ruimte want het geheel staat op eigen grond van zo’n 1.300 m2 en dat is ook lekker groot.

Er is een gasgestookte centrale verwarming, een goede badkamer en een keuken kan zo geplaatst worden. De algehele staat is ouderwets en gedateerd maar wel goed onderhouden en dus eigenlijk direct bewoonbaar.

 

Vraagprijs: 69.000,- euro.

Eenmalige servicekosten: 3.995,- euro (ex. btw)

(met BTW NL 21 % = 4.833,95 euro OF met BTW DE 19 % = 4.754,05 euro)

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding, tot en met de afspraak bij de notaris aan toe, inclusief oplevering etc. Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces t/m oplevering. Nederlands sprekend op locatie in Duitsland. Aan eenmalig bijkomende kosten voor notaris, gemeentelasten, Grundbuchomschrijving, overdrachtsbelasting, kosten div. instanties etc. komt er nog een bepaald bedrag bij, hier in de orde van grootte van 8.300 euro. Verder moet er voor wettelijke Nebenkosten een eenmalige afkoopsom van 1.700,- euro voldaan worden. 

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ – –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Schrijf- en spelfouten voorbehouden. Plaatsingsdatum: 14-09-22  Plaatsingscode: PK-EL-SK-430-B

Object kenmerken
  • Huis