Helaas…. u bent te laat – GERESERVEERD

Onder aanbieding
Omschrijving

Helaas…. u bent te laat – GERESERVEERD

Huis - Unstruttal

*** IN OPTIE ***

RUIM HOEKHUIS IN LANDELIJKE REGIO

Dit grote woonhuis staat in een klein plaatsje in de gemeente Unstruttal, een heerlijke landelijke omgeving met uitgestrekte velden en landerijen, overal omgeven door bossen en heuvels. Een mooi gevarieerd landschap met veel rust, ruimte en stilte.

Het hoekhuis staat op eigen grond van ca. 200 m2 dus u heeft nog een leuke binnenhof met grasveld waar heerlijk de zon komt. Ook staat er een klein schuurtje. De toegang is via een poort met deur, die trouwens uitkomt op een eigen oprit naar de straat toe.

Het huis heeft een bebouwde oppervlakte van ca. 60 m2 en een mogelijke woonoppervlakte van ca. 100 m2. Beneden is de ruime woonkamer, een gedeelte voor keuken en een badkamer. Boven zijn er 3 kamers. Er is ook nog een ruime zolder en een gewelfkelder.

Water en stroom is werkend aanwezig. De hoogtes van de plafonds zijn af en toe niet zo heel erg hoog, maar daar wen je vanzelf aan. Uiteraard is het een klushuis maar het heeft alles in zich om een heerlijk vakantiehuis of permanent verblijf te worden.

Het dorpje ligt niet ver van de stad Mühlhausen (Thüringen) met alle faciliteiten van een grote stad.

 

*** DIT OBJECT IS REEDS IN OPTIE / ONDER AANBIEDING / GERESERVEERD / VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD ***

 

Koopprijs: 29.995,- euro.

Eenmalige servicekosten: 3.995,- euro (ex. btw)

(met BTW NL 21 % = 4.833,95 euro)

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding, tot en met de afspraak bij de notaris aan toe, inclusief oplevering etc. Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces t/m oplevering. Nederlands sprekend op locatie in Duitsland. Aan eenmalig bijkomende kosten voor notaris, gemeentelasten, Grundbuchomschrijving, overdrachtsbelasting, kosten div. instanties etc. komt er nog een bepaald bedrag bij in de orde van grootte van 2.650,- euro. Voor wettelijke Nebenkosten, heffingen/lasten, overhead- en bureaukosten en andere div. kosten etc. moet een eenmalige afkoopsom van 2.000,- euro voldaan worden. 

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ – –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Schrijf- en spelfouten voorbehouden. Plaatsingsdatum: 17-03-2023  Plaatsingscode: PK-ER-EB-498

Object kenmerken
  • Huis