RUIM HUIS MET MOGELIJKHEDEN

€ 29.950,- k.k.
Omschrijving

RUIM HUIS MET MOGELIJKHEDEN

Huis - Memleben, Kaiserpfalz

Dit grote vrijstaande huis heeft een binnenplaats, partyruimte, schuren en grote tuin. Hierdoor biedt het geheel veel mogelijkheden. Het ligt in een rustig plaatsje met grote toeristische trekkers als een dierenpark en een eeuwenoude kloosterruïne. Toeristisch gezien zit u hier dus goed.

Overigens is het verder een heel rustig plaatsje met weinig verkeer en met veel nadruk op het landschap, rust en ruimte. U zit hier in een afwisselende omgeving met landerijen, velden, bossen en heuvels. Ook water en riviertjes zoals de Unstrut.

Het huis en de opstallen zijn stevig en goed gebouwd maar wel gedateerd en achterhaald. Alles heeft dus een stevige opknapbeurt nodig maar daar is de prijs ook naar. Voor een klein prijsje krijgt u hier heel veel: een huis, tuin, binnenhof, stallen en schuren en een partyruimte.

De partyruimte bestaat uit een goede kamer, een betegelde ruimte en een nog onafgewerkte ruimte waar u prima een badkamer en een keuken of een slaapkamer zou kunnen realiseren. Dan heeft u opeens zomaar een extra appartement erbij wat u kunt verhuren.

Het woonhuis heeft een ruime entree met hal, een grote woonkamer, nog een kamer, een oude badkamer, waskeuken en dan nog een grote ruimte met doorloop naar buiten. Boven heeft u drie kamers en nog een onafgewerkte grote uitbouw.

Eigenlijk heeft u dus heel veel ruimte in het huis maar alles moet wel gerenoveerd worden. Water en stroom zijn momenteel afgesloten maar kunnen weer aangesloten worden. Ook moet de riolering in de straat nog aangesloten worden op de afvoer van het huis. Daartoe zit er al een aansluiting in een put op het eigen terrein.

Dan heeft u nog diverse schuren en stallen met net zoveel zolderruimte dus hier ook mogelijkheden te over. Achter de schuur ligt de grote open ruime tuin, met een grootte van ca. 375 m2. In totaal meet het kavel bijna 1.000 m2. De gebouwen hebben een gezamenlijke oppervlakte van ca. 330 m2.

Al met al een mooi object voor iemand die ruimte kan gebruiken. Ook de binnenplaats biedt een leuk aangezicht met veel ruimte voor bijvoorbeeld een terras of diverse zithoeken. Het huis heeft zeker drie kelders. Wie gaat hier zijn droom realiseren? Het is nu binnen handbereik!

 

Koopprijs: 29.950,- euro.

Eenmalige servicekosten: 3.995,- euro (ex. btw)

(met BTW 21 % = 4.833,95 euro) 

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding, tot en met de afspraak bij de notaris aan toe, inclusief oplevering etc. Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces t/m oplevering. Nederlands sprekend op locatie in Duitsland. Aan eenmalig bijkomende kosten voor notaris, gemeentelasten, Grundbuchomschrijving, overdrachtsbelasting, kosten div. instanties etc. komt er nog een bepaald bedrag bij in de orde van grootte van 2.250,- euro. Voor wettelijke Nebenkosten en heffingen/lasten etc. moet een eenmalige afkoopsom van 4.000,- euro voldaan worden. 

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ – –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Schrijf- en spelfouten voorbehouden. Plaatsingsdatum: 19-01-2023  Plaatsingscode: PK-ML-KH-475

 

Object kenmerken
  • Huis