Ruim rijtjeshuis in gezellig stadje

€ 79.000,- k.k.
Omschrijving

Ruim rijtjeshuis in gezellig stadje

Huis - Bad Lauterberg im Harz

Dit ruime rijtjeshuis staat aan de doorgaande in/uitvalsweg van de gezellige stad Bad Lauterberg im Harz, een levendig plaatsje aan de westkant van de Harz, behorend tot Landkreis Göttingen in Niedersachsen. Het stadje telt zo’n 10.000 inwoners en er is van alles te doen, met veel terrasjes en gelegenheden. De prijzen zijn dan ook meteen een stuk hoger hier, in vergelijking tot Thüringen en Sachsen-Anhalt.

Dit gedateerde huis heeft wel wat onderhoud nodig. Even flink aanpakken dus. Wel heeft het een nieuwe gasverwarming, vijf kamers en een woonoppervlakte van zo’n 90 m2. Hier valt echt wat leuks van te maken. Maar u zit wel aan een drukke doorgaande route, houdt daar vooraf rekening mee.

 

Vraagprijs: 79.000,- euro.

Bemiddelingskosten: op aanvraag.

 

NB – Meer informatie (incl. het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 06-06-19  Plaatsingscode: PK-BL-HS-028
Object kenmerken
  • Huis