Helaas…. u bent te laat ■ VERKOCHT ■

Verkocht
Omschrijving

Helaas…. u bent te laat ■ VERKOCHT ■

Huis Verkocht - Regio Wanfried

*** VERKOCHT ***

RUIM ROYAAL OUD DUITS HUIS

*** NABIJ WANFRIED ***

Dit grote oude karakteristieke pand is geheel klaar voor renovatie. Het loont de moeite want het is een mooi beeldbepalend pand met ruime kamers en hoge plafonds. In de directe omgeving van het gewilde plaatsje Wanfried in Hessen.

Het huis is gebouwd omstreeks 1900 en telt 7 kamers en een grote zolder. Er is een geschatte woonoppervlakte van ca. 180 m2 te realiseren en dat is natuurlijk fors. U kunt hier dus een heerlijk vakantiehuis of familiehuis van maken. Ook goed geschikt voor de verhuur.

Het kavel omvat ca. 260 m2 oppervlakte en dat betekent dat u aan de zijkant en aan de achterkant ruimte heeft. Hier kunt u dus een heerlijk terras maken of een kleine tuin, net wat u wilt. Veel buitenruimte heeft u hier toch niet nodig want u trekt waarschijnlijk elke dag de heerlijke natuur in.

Het landschap is gevarieerd en heeft velden, landerijen, rivieren en heuvels, bossen en bergen. U zit vlakbij de rivier. Dit is een zalig plekje en nu voor iedereen bereikbaar. De prijs is absoluut concurrerend want ook hier stijgen de prijzen fors.

 

*** DIT OBJECT IS REEDS IN OPTIE / ONDER AANBIEDING / GERESERVEERD / VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD ***

 

Koopprijs: 35.000,- euro k.k.

Eenmalige servicekosten: 3.995,- euro

ex. btw / (met BTW NL 21 % = 4.833,95 euro)

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding, tot en met de afspraak bij de notaris aan toe, inclusief oplevering etc. Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces t/m sleuteloverdracht. Nederlands sprekend op locatie in Duitsland. Aan eenmalig bijkomende kosten voor notaris, gemeentelasten, Grundbuchomschrijving, overdrachtsbelasting, kosten div. instanties, wettelijke Nebenkosten etc. komt er nog een bepaald bedrag bij in de orde van grootte van 4.900,- euro. Voor heffingen/lasten, overhead- en bureaukosten, externe handlingkosten en div. andere kosten moet een eenmalige afkoopsom van 2.000,- euro voldaan worden. Totale aanschafkosten incl. alle bijkomende kosten: ca. 46.700,- euro. 

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. Het is mogelijk dat wij optreden als verkoopmakelaar en/of als aankoopmakelaar. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Schrijf- en spelfouten voorbehouden. Plaatsingsdatum: 21-08-2023  Plaatsingscode: PK-ND-EB-575

Object kenmerken
  • Huis