Ruim verhuurhuis als goede investering

€ 45.000,- k.k.
Omschrijving

Ruim verhuurhuis als goede investering

Huis - Bleicherode

Dit is een mooi groot vrijstaand pand om aan te kopen en daarna te gaan verhuren. Het is ruim, met 6 kamers, twee badkamers, een carport en tuin en nog een tweede grote tuin vlakbij in het dorp. Het huis is gunstig gelegen aan de doorgaande weg, en op een paar minuten afstand van de snelweg A38 nabij Bleicherode. Grote stad Nordhausen is op geen 10 minuten afstand.

Zeer interessant dus als verhuur-object. Het huis verkeert in redelijk goede staat, is alleen vervuild en volledig uitgewoond. Opruimen, schoonmaken, enkele kleine reparaties uitvoeren en het is geheel verhuurklaar. Een rendement van 17 % moet makkelijk haalbaar zijn. De locatie is goed, het is een mooi ruim licht huis en met veel ruimte.

Op de begane grond zijn de twee woonkamers, een ruimte voor de keuken en nog een eetkamer of hobbykamer. Verder een badkamer met ligbad en nog een betegelde tussenruimte als bijkeuken.

Op de verdieping vindt u nog een badkamer met douche, en drie slaapkamers die in elkaar over lopen. De zolder is ook ruim en daar zijn nog twee ruimtes die eventueel als extra kamers afgetimmerd zouden kunnen worden. Dan heeft u helemaal een zee aan ruimte!

Het huis is geheel vrijstaand en er is nog een oude hooizolder extra die van buiten benaderd kan worden. Daarnaast een carport met toegang tot de tuin. Al met als staat het geheel op eigen grond van 210 m2. Vlakbij aan de rand van het dorp ligt een extra tuin van ongeveer 1.000 m2. De bebouwde oppervlakte van het huis is ong. 75 m2. De aanbouw met badkamer etc. meet ongeveer 24 m2. Aan beschikbare woonruimte is er ongeveer 150 m2. Dit gecombineerd met het aantal kamers, rechtvaardigt een huurprijs van ong. 600-700 euro kale huur per maand.

Uiteraard kunt u het woonhuis ook aanschaffen als heerlijk groot vakantiehuis. Ideaal gelegen, vlakbij de natuur van de Südharz, strategisch tussen de Harz en het Thüringer Wald en goed bereikbaar via snelweg A38.

 

Vraagprijs: 45.000,- euro.

Bemiddelingskosten: 2.450,- euro.

 

NB – Meer informatie (incl. het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 17-07-19  Plaatsingscode: PK-EL-HS-035-O
Object kenmerken
  • Huis