SCHATTIG HUISJE MIDDEN IN HARZ

€ 25.000,- k.k.
Omschrijving

SCHATTIG HUISJE MIDDEN IN HARZ

Huis - Hasselfelde Harz

Dit leuke kleine huisje heeft verrassend veel ruimte, een tuintje en een garage. Gelegen midden in de Harz, in de directe nabijheid van Hasselfelde. Een ideaal vakantiehuisje, bijna helemaal klaar, alleen even afwerken. Er is water, stroom, verwarming en het is min of meer leefbaar. Er is een keuken en een badkamer dus u kunt er al verblijven. Het heeft alleen nog een beetje liefde en aandacht nodig.

Het huisje lijkt klein maar heeft toch nog een heleboel ruimte! Beneden een woonkamer, keuken, badkamer en extra werkkamer of slaapkamer. Boven een ruimer overloop en twee slaapkamers. Maar er is meer! Een garage, een schuur in goede staat met mogelijkheden tot ombouw naar een extra verblijfsruimte en nog wat kleine bergruimtes.

Dan een aardige tuin, want wat heeft u nou eigenlijk nodig? U zit hier midden in de Harz! Overal bergen en bossen, velden en landerijen, ruimte, rust en stilte. Het huisje ligt aan een rustig straatje in een leuk wijkje. Het plaatsje heeft wat gelegenheden zoals een restaurantje, Gasthof en meer. Hier kunt u echt een leuk vakantiehuis van maken.

De volledige bebouwing van het huis meet ongeveer 6.5 x 16.5 meter, best nog wel fors dus. De beschikbare woonruimte zal ongeveer 100 m2 bedragen. In totaal is het kavel ongeveer 330 m2 groot, en dat is helemaal niet verkeerd. Er staat ook nog een oud schuurtje in de tuin. Het is weliswaar in een woonwijkje gelegen, maar heeft, zoals gezegd, een tuin met voor- en zijtuin en ook nog een stuk gemeentegroen voor het huis. Dus alles doet vrij ruimtelijk aan.

Alleen heeft alles een beetje afwerking nodig. Maar het grove werk is al gedaan. Er is aardgas, een centrale verwarmingsinstallatie en vloerverwarming. Met een beetje goede wil kunt u al dit voorjaar hier aan de slag. En van de zomer lekker genieten!

 

Vraagprijs: 25.000,- euro.

Bemiddelingskosten: 995,- euro.

 

Aanbod alleen voor relaties 

Dit object staat in de stille verkoop en komt niet naar voren op mijn reguliere verkoopsite.

Dit aanbod is alleen voor u als geselecteerde klant en gewaardeerde relatie.

Het vriendelijke verzoek is dan ook om dit aanbod niet verder te verspreiden en/of aan anderen bekend te maken.

Waarvoor hartelijk dank.

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥ –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij knop ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden onder knop ‘formulier’ of aan te vragen via email – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na retourneren ingevuld en ondertekend formulier. Het is niet toegestaan het object te bezichtigen zonder onze toestemming en/of begeleiding. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing, zie knop ‘verantwoording’. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 10-03-20  Plaatsingscode: PK-BR-GO-124
Object kenmerken
  • Huis