SLOOPPAND MET UITZICHT OVER STAD

€ 3.000,- biedprijs
Omschrijving

SLOOPPAND MET UITZICHT OVER STAD

Huis - Suhl

Dit bouwvallige pandje komt binnenkort in de openbare verkoop via een executieveiling. Dit betekent dat u het wellicht voor een spotprijs kunt aanschaffen. Ook kan het natuurlijk zijn dat de biedprijs 10 x over de kop gaat, en dan is het niet meer interessant. Maar wellicht is het de moeite waard!

Het huisje staat op een steile helling aan de rand van de stad, en is via de bovenkant te benaderen via een smal weggetje. Aan de benedenkant ligt een grote in- en uitvalsweg van de stad. Boven kijkt u mooi over de stad heen en heeft u weinig last van het doorgaande verkeer.

Uiteraard zal hier fors geïnvesteerd moeten worden om het weer leefbaar te maken. Ook is het zeer goed denkbaar dat u aan de benedenkant veiligheidsmaatregelen moet treffen om te zorgen dat de boel niet naar beneden schuift. Weet dus goed waar u op biedt.

Veilingdatum: donderdag 7 april.

 

Biedprijs: 3.000,- euro.

Eenmalige servicekosten: 2.995,- euro (ex. btw)

(met BTW NL 21 % = 3.623,95 euro OF met BTW DE 19 % = 3.564,05 euro)

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding, tot en met de afspraak bij de notaris aan toe, inclusief oplevering etc. Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces t/m oplevering. Nederlands sprekend op locatie in Duitsland. Aan eenmalig bijkomende kosten voor notaris, gemeentelasten, Grundbuchomschrijving, overdrachtsbelasting, kosten div. instanties etc. komt er nog een bepaald bedrag bij. 

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ – – –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 26-02-22  Plaatsingscode: PK-SU-AG-351-BV

Object kenmerken
  • Huis