SLOOPPAND OP 300 M2 EIGEN GROND

Verkocht
Omschrijving

SLOOPPAND OP 300 M2 EIGEN GROND

Huis Verkocht - Kyffhäuserkreis

*** VERKOCHT ***

Dit is een leuk en karakteristiek slooppand op 300 m2 eigen grond, dus ook nog een eigen tuintje, en dat aan de hoofdstraat van een klein stadje in de Kyffhäuserkreis, Thüringen. Het stadje heeft zo’n 2.000 inwoners.

Over het huis valt niet zoveel te zeggen, is het nog te redden of niet? U koopt hier eigenlijk de grond en dan voor de officiële richtprijs. In de huidige aantrekkende markt, met huizen die wegvliegen en weinig aanbod, is dit helemaal geen slechte keus.

Het is een oud huis met tuin, langs de hoofdstraat in een stadje in het oosten van de Kyffhäuserkreis, Thüringen. Het huis bestaat uit 80 m2 bebouwde oppervlakte waarvan het voorste gedeelte nog redelijk gaat en het achterste gedeelte slooprijp is.

 

*** DIT OBJECT IS REEDS VERKOCHT ***

 

Koopprijs: 8.000,- euro

incl. bemiddelingskosten.

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ – – –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij niet exclusief makelaar voor dit object zijn. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 31-10-20  Plaatsingscode: PK-WH-HS-204
Object kenmerken
  • Huis