SLOOPPAND OP KLEIN STUKJE GROND

€ 14.500,- k.k.
Omschrijving

SLOOPPAND OP KLEIN STUKJE GROND

Huis - Bleicherode

Dit is een oud vakwerkhuis in vervallen staat, zowel van binnen als van buiten volledig verwaarloosd. Het staat op eigen grond van ongeveer 150 m2 in een klein dorpje nabij Bleicherode. Momenteel wordt de straat vernieuwd en wordt riolering aangelegd. Let wel: dit brengt voor u als nieuwe eigenaar direct kosten met zich mee. Als de werkzaamheden klaar zijn, wil de gemeente graag afrekenen.

Op de begane grond bevinden zich 3 kamers en de toenmalige keuken en badkamer. Op de bovenverdieping zijn 2 kamers en nog een kleine ruimte. Verder is er een schuur. Het huis is omstreeks 1900 gebouwd. Alles bevindt zich eigenlijk nog in originele staat, dat wil zeggen deels vervallen en zwaar verwaarloosd. Hier is de laatste 70 jaar eigenlijk weinig tot niets aan gedaan.

Het is dan ook de vraag of een en ander nog te redden valt.

 

Koopprijs: 14.500,- euro.

Bemiddelingskosten: 2.995,- euro.

 

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 30-10-19  Plaatsingscode: PK-LR-HS-067
Object kenmerken
  • Huis