SNACKBAR TER OVERNAME AANGEBODEN

€ 6.500,- k.k.
Omschrijving

SNACKBAR TER OVERNAME AANGEBODEN

Huis - Harzgerode

Dit is echt een buitenkansje! Deze oerduitse Imbiss (oftewel snackbar) ligt aan een doorgaande route midden in de Harz en heeft een groot parkeerterrein dus alle ruimte voor de gasten maar ook zeer geschikt om een mooi buitenterras neer te zetten.

U koopt het gebouwtje, de inventaris en goodwill voor slechts 6.500 euro en daarnaast moet u een maandelijkse bescheiden pachtbijdrage (180 euro) aan de eigenaar van de grond betalen. Het gebouwtje is niet nieuw maar redelijk goed onderhouden.

Met een beetje goede wil kunt u al dit voorjaar open en omzet gaan draaien. Als u de prijzen niet te gek hoog maakt dan heb je kans dat je hier op korte termijn een hele leuke boterham gaat verdienen. Ideaal dus voor starters of avonturiers.

Zoekt u ook nog woonruimte in de omgeving? Die hebben wij voor u! Zowel op koop- als op huurbasis. Laat deze kans niet aan u voorbij gaan en maak snel de beslissing. Wacht niet te lang, zulk aanbod komt maar eens in de zoveel tijd voorbij.

 

Koopprijs Imbiss: 6.500,- euro.

Eenmalige servicekosten: 3.995,- euro (ex. btw)

(met BTW 21 % = 4.833,95 euro) 

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding, tot en met de contracten aan toe, inclusief oplevering etc. Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces t/m oplevering. Nederlands sprekend op locatie in Duitsland. Aan eenmalig bijkomende kosten komt er nog een bepaald bedrag bij. Voor wettelijke Nebenkosten en heffingen/lasten etc. moet in ieder geval een eenmalige afkoopsom van 2.000,- euro voldaan worden. 

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ – –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Schrijf- en spelfouten voorbehouden. Plaatsingsdatum: 09-01-2023  Plaatsingscode: EB-ND-FB-473

Object kenmerken
  • Huis