SPOED!!! – BOUWVAL TE KOOP OP VEILING

€ 9.500,- richtprijs
Omschrijving

SPOED!!! – BOUWVAL TE KOOP OP VEILING

Huis - Mühlhausen

***MOET WEG!!!*** Dit object komt a.s. donderdag te koop op de veiling van een openbare executieverkoop. Het is gelegen op 454 m2 eigen grond in een klein dorpje in de omgeving van Mühlhausen, Thüringen. Het is een hoekpand met woonhuis, en voormalige stallen, met een verwilderd binnenhof.

De actuele grondprijs is daar 14 euro per m2 dus de minimale verkoopprijs zal zeker 6.356 euro bedragen, waarschijnlijk fors meer. Wij adviseren niet meer te bieden dan 8.000 euro. Daar komt dan nog 6.5 % overdrachtsbelasting overheen, is dus 520 euro. Samen met nog wat kleine andere kosten, zit u al gauw op 9.500 euro.

Wilt u meedoen aan deze veiling dan dient u voor a.s. donderdag een aanbetaling van 4.000 euro over te maken. Mocht u niet de toeslag krijgen, dan krijgt u dit geld uiteraard retour.

 

Richtprijs: 9.500,- euro

Eenmalige servicekosten: 3.570,- euro.

Inclusief volledige aankoopbegeleiding en oplevering etc.

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding, inclusief oplevering etc. Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces t/m aflevering. Nederlands sprekend op locatie in Duitsland. 

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ – –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 06-12-21  Plaatsingscode: PK-GR-HS-322-V

Object kenmerken
  • Huis