SPOTGOEDKOOP HUISJE IN EIGENDOM

€ 9.999,- k.k.
Omschrijving

SPOTGOEDKOOP HUISJE IN EIGENDOM

Huis - Sangerhausen

***NIET MEER BESCHIKBAAR***

We hebben er weer één! Zo’n spotgoedkoop Duits huisje, voor een belachelijk lage prijs! Op eigen grond, in volledig eigendom, met officieel woon-adres, dus u kunt zich hier ook inschrijven bij de gemeente. Met een riant groot tuinkavel, dat biedt mogelijkheden!

Toegegeven, het huis is wel een drama, daar moet heel wat aan gebeuren om het weer leefbaar te maken. Het is niet echt bouwvallig, maar wel erg oud en verwaarloosd, met tientallen jaren achterstallig onderhoud en dus links en rechts verval overal. Of u dat nog kunt opknappen? Dat moet u zelf beoordelen.

Het huisje met grote schuur in karakteristieke vakwerkbouwstijl, staat aan de rand van een klein dorpje in de nabijheid van de gezellige stad Sangerhausen, aan de oostkant van de Harz dus natuur overal aanwezig. U zit vlakbij de aansluitingen op de snelwegen A38 (Kassel/Hannover-Leipzig/Dresden) en A71 (Sangerhausen-Erfurt) richting Thüringer Wald.

Uitstapjes naar Berlijn en Praag zijn goed mogelijk, hoe heerlijk is dat? U zit hier op een centrale locatie, in het middelpunt van Duitsland. Het kavel is wat hoger gelegen in het dorp dus daarom is er overal wat niveauverschil. Het ligt aan een zeer stille straat met enkel bestemmingsverkeer en is ook van achteren te benaderen via een onverhard landweggetje.

Daar aan de achterkant is het weer wat naar beneden geglooid en het separate tuinkavel (schuin achter het woonkavel gesitueerd) loopt juist weer wat naar boven op. Dat is dus niet vlak en ook het kavel met de bebouwing erop, is hellend. Dit geeft wel een heel leuk effect!

Het kavel met het woonhuis en de schuur meet ongeveer 250 m2 en het achtergelegen tuinkavel (gescheiden door het landweggetje) circa 500 m2. Dit tuinkavel bestaat uit twee separate kadasternummers en het is nu nog niet geheel duidelijk of het achterste gedeelte er ook bij hoort. Optisch wel in ieder geval.

U komt het huis binnen via de poort, iets naar beneden en dan via de hal het woonhuis binnen. Daar vindt u een grote woonkeuken, een woonkamer, en een badkamer. Alles is vervuild en staat nog vol met de originele meubels en oude rotzooi. Dan zijn er nog zo’n 3 kamers en boven op zolder is ook ruimte. Alles zal volledig uitgeruimd moeten worden.

Ook is er nog een oude kelder, en achter het huis staat een forse schuur (niet van binnen gefotografeerd). Er zijn tal van zaken die dringend aangepakt moeten worden, zoals het dak, de schoorstenen en alle zaken in en om het huis. Maar daar is de prijs ook naar.

 

*** DIT OBJECT IS NIET MEER BESCHIKBAAR ***

 

Vaste koopprijs: 9.999,- euro.

Eenmalige servicekosten: 995,- euro.

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding, tot en met de afspraak bij de notaris aan toe, inclusief oplevering etc. Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces t/m oplevering. Nederlands sprekend op locatie in Duitsland. Aan eenmalig bijkomende kosten voor notaris, gemeentelasten, Grundbuchomschrijving, overdrachtsbelasting, kosten div. instanties etc. komt er nog een bepaald bedrag bij, in de orde van grootte van ca. 1.000 euro. 

 

Hollandstadt garantie:

>>> Dit object is exclusief bij ons te koop. Hierdoor kunnen wij een probleemloze levering garanderen. Vooraf is het complete aankoopproces door ons uitgebreid gecheckt en gecontroleerd. Zodat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Dit object wordt 100 % zeker en veilig overgedragen, zonder eventuele oude onbekende lasten of schulden, of andere vervelende onbekende bijkomstigheden. Dat geeft u betrouwbare zekerheid, door Hollandstadt gegarandeerd. <<<

 

NB > dit object is ook op afstand te koop. U hoeft dan niet af te reizen naar Duitsland voor bezichtiging, betaling en overdracht. U doet een (aan)betaling via bankoverschrijving en kunt meteen van uw nieuwe bezit genieten! Alles wordt op afstand geregeld, inclusief overdracht bij notaris. Vraag vrijblijvend verdere informatie!

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ – – –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 20-01-22  Plaatsingscode: PK-LF-GO-332-B

Object kenmerken
Object kenmerken
  • Huis