GOEDKOOP STUK GROND MET BOUWVAL

Onder aanbieding
Omschrijving

GOEDKOOP STUK GROND MET BOUWVAL

Huis - Mansfeld Südharz

*** DIT PAND IS VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD / GERESERVEERD / IN OPTIE ***

Meer dan 1.800 m2 eigen grond heeft u hier tot uw beschikking! Een mooi groot stuk grond, nu nog bebouwd met een bouwvallig oud huis, wat afgebroken zal moeten worden. Maar daar is de prijs ook naar, want dit is natuurlijk spotgoedkoop. Het ligt aan een rustige dorpsstraat en is goed en makkelijk bereikbaar. Het gedeelte aan de straat is ongeveer 30 meter breed  en het kavel heeft een diepte van circa 55 meter. Stroom- en wateraansluitingen zijn aanwezig, net als rioolaansluiting (volgens opgave verkoper).

Dit is een zeer scherpe prijs voor dit interessante grondkavel. Doorgaans is de meest minimale prijs toch nog altijd tien euro per vierkante meter en dat zal in dit specifieke geval nog hoger zijn, want u zit vlakbij het stadje Mansfeld in Landkreis Mansfeld-Südharz, Sachsen-Anhalt. In ieder geval kunnen we minimaal uitgaan van 15 euro per m2. Dat komt in dit geval neer op een minimale grondwaarde van 27.900 euro.

U heeft hier dus echt een koopje! En een mooi stuk grond voor een spotprijs. De locatie is ook goed, vlakbij de oostkant van de Harz, dichtbij steden als Sangerhausen, Lutherstadt Eisleben, Bernburg Saale, verderop Maagdenburg en zelfs Berlijn. Met een wisselend landschap en gevarieerde natuur. Bijkomende kosten voor notaris etc. vallen allemaal erg mee en bedragen in totaal zeker niet meer als duizend euro.

 

*** DIT PAND IS VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD / GERESERVEERD / IN OPTIE ***

 

Koopprijs: 7.500,- euro.

Bemiddelingskosten: 2.995,- euro.

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ – – –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij knop ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden onder knop ‘formulier’ of aan te vragen via email – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na retourneren ingevuld en ondertekend formulier. Het is niet toegestaan het object te bezichtigen zonder onze toestemming en/of begeleiding. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing, zie knop ‘verantwoording’. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 23-03-20  Plaatsingscode: HJ-GO-HS-132
Object kenmerken
  • Huis