Helaas…. u bent te laat – GERESERVEERD

Onder aanbieding
Omschrijving

Helaas…. u bent te laat – GERESERVEERD

Huis - Ahlsdorf, Südharz

*** IN OPTIE ***

*** SPOTGOEDKOPE MEENEEMPRIJS!!! ***

*** PRIJSVERLAGING!!! ***

NU voor een absolute bodemprijs!

Op een heerlijk plekje, zalig vol begroeid met bomen en struiken, ligt dit leuke vakantiehuisje verscholen in het groen. Aan de rand van het dorpje Ahlsdorf (Mansfeld-Südharz) en grenzend aan heerlijke landerijen, ligt dit fijne kavel van bijna 500 m2.

Het stuk grond is helemaal begroeid en biedt leuke zitplekjes en onverwachte hoekjes. Het lijkt erop dat u in uw eigen stuk bos zit, overal veel groen en natuur, een heerlijkheid voor liefhebbers. Uiteraard kunt u een en ander ook wat terugsnoeien maar dat is eigenlijk zonde.

Het perceel is goed te bereiken via de doorgaande weg, dan bij de sportplaats een klein weggetje over naar een parkeerterrein, en dan voert er een tiental meters over een onverhard pad naar het kavel. U kunt hier dus altijd komen, geen probleem. Het kavel is omsloten door een hek.

Dan gaat het licht hellend naar boven en aan het einde van het stuk grond, eigenlijk volledig onzichtbaar, ligt het leuke kleine huisje. In ieder geval heeft u hier dus volop privacy! U zit helemaal vrij. Het huisje zelf heeft een gezellig terrasje en ook er vlak tegenover vindt u een comfortabel zithoekje.

U komt binnen via een kamer waar nu een grote bank staat, waar u eventueel een slaapkamer van zou kunnen maken. Dan komt er een hal met kasten en daarachter een gang naar de grote woonkamer, de badkamer met douche en wc en de keuken met deur naar achteren.

Achter het huis zit nog een hoekje met een oud vervallen schuurtje en wat opbergruimte. In het geheel is het een heel leuk en vol begroeid kavel, wat een heerlijk natuurrijke omgeving biedt en in de zomer ook voldoende verkoeling en schaduw.

Water en stroom wordt momenteel geleverd via de buren. Het kan ook zijn dat er hier een algemene stroom- en watervoorziening is die op één punt binnen komt en dan verder verdeeld wordt en afgerekend wordt aan de hand van tussenmeters.

U zit hier aan de oostkant van de Harz, een gevarieerd landschap met van alles wat: velden, landerijen, uitgestrekte vergezichten, heuvels, bergen en dalen en veel bossen. Rust, ruimte en stilte, dat is wat u hier vindt. Het dorpje Ahlsdorf heeft een supermarkt dus dat is natuurlijk erg handig.

Het kavel heeft als bestemming: Grünfläche (dus geen bouwgrond) maar het heeft in het kadaster wel een officiële adres-aanduiding. Dat zou een eventuele eigen aansluiting van water en stroom aanzienlijk vergemakkelijken en wellicht kunt u zich hier zelfs permanent inschrijven (onder voorbehoud).

Het huisje is ong. 55 m2. Dat is redelijk groot voor een dergelijk object. En alles eigen grond, in volledig eigendom, overdracht via notaris.

 

*** DIT OBJECT IS REEDS IN OPTIE / ONDER AANBIEDING / GERESERVEERD / VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD ***

 

NU SPOTPRIJS!!!

Koopprijs was: 17.500,- euro.

VASTE KOOPPRIJS NU: 5.995,- euro.

Eenmalige servicekosten: 3.995,- euro

ex. btw / (met BTW NL 21 % = 4.833,95 euro)

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding, tot en met de afspraak bij de notaris aan toe, inclusief oplevering etc. Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces t/m sleuteloverdracht. Nederlands sprekend op locatie in Duitsland. Aan eenmalig bijkomende kosten voor notaris, gemeentelasten, Grundbuchomschrijving, overdrachtsbelasting, kosten div. instanties, wettelijke Nebenkosten etc. komt er nog een bepaald bedrag bij in de orde van grootte van 2.850,- euro. Voor heffingen/lasten, overhead- en bureaukosten, externe handlingkosten en div. andere kosten moet een eenmalige afkoopsom van 2.000,- euro voldaan worden. Totale aanschafkosten incl. alle bijkomende kosten: ca. 15.675,- euro. 

***NB*** Deze prijs geldt alleen bij aankoop op afstand, ongezien, zonder bezichtiging. Wilt u wel een bezichtiging op locatie, dan geldt een minimumprijs van 9.995,- euro excl. bijkomende kosten. Totale aanschafkosten dan incl. alle bijkomende kosten: ca. 19.800,- euro.

 

Hollandstadt garantie:

>>> Dit object is exclusief bij ons te koop. Hierdoor kunnen wij een probleemloze levering garanderen. Vooraf is het complete aankoopproces door ons uitgebreid gecheckt en gecontroleerd. Zodat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Dit object wordt 100 % zeker en veilig overgedragen, zonder eventuele oude onbekende lasten of schulden, of andere vervelende onbekende bijkomstigheden. Dat geeft u betrouwbare zekerheid, door Hollandstadt gegarandeerd. <<<

 

NB > dit object is ook op afstand te koop. U hoeft dan niet af te reizen naar Duitsland voor bezichtiging, betaling en overdracht. U doet een (aan)betaling via bankoverschrijving en kunt meteen van uw nieuwe bezit genieten! Alles wordt op afstand geregeld, inclusief overdracht bij notaris. Vraag vrijblijvend verdere informatie!

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. Het is mogelijk dat wij optreden als verkoopmakelaar en/of als aankoopmakelaar. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Schrijf- en spelfouten voorbehouden. Plaatsingsdatum: 29-06-2023  Plaatsingscode: PK-AD-HS-558

Object kenmerken
  • Huis