Helaas…. u bent te laat – GERESERVEERD

Onder aanbieding
Omschrijving

Helaas…. u bent te laat – GERESERVEERD

Huis - Loburg, Möckern

*** IN OPTIE ***

***NU IN PRIJS VERLAAGD!!!***

Dit is een zeer interessant object, gunstig gelegen tussen Maagdenburg en Berlijn, in het leuke en goed opgeknapte plaatsje Loburg, gemeente Möckern. Het huis staat op 200 m2 eigen grond en ligt op een stil plekje aan een rustige straat, op de hoek.

U koopt hier eigen grond, op een gewilde locatie, en goed bereikbaar via snelwegen A2 (Berlijn), A14 en A9. U zit op nog geen half uurtje van Maagdenburg  en zo’n anderhalf uur van Berlijn. Het plaatsje Loburg in Sachsen-Anhalt telt zo’n 2.400 inwoners, is zeer goed onderhouden en mooi opgeknapt.

Het stadje heeft dus alle faciliteiten met goede inkoopmogelijkheden, verschillende winkels, supermarkten, Gaststättes, artsen, Pflegedienst en ga zo maar door. Het huisje is oud en moet geheel opgeknapt worden. Dat is duidelijk, daar is de prijs ook naar.

Het huis staat op de hoek en heeft ernaast nog wat groenruimte, nu verwilderd en overwoekerd, waar u een tuintje van zou kunnen maken of een carport. Achter het huis ligt een klein plaatsje met de toegang tot de schuur. Het huis heeft een kelder en een zolder, op de eerste verdieping is een woonkamer, keuken, badkamer en op zolder bevinden zich dan twee kamers.

De algehele toestand van het huis is oud, gedateerd, momenteel niet bewoonbaar en alles dient volledig gerenoveerd te worden. Het huis staat nog vol met het oude meubilair, wat door kopers overgenomen wordt. Het huis en kavel wordt niet leeg opgeleverd. Het huis is onbewoond sinds 2011 en was tot die tijd gewoon in gebruik.

Ook met water en stroom dus dat moet allemaal nog werkend zijn, of simpel opnieuw aan te vragen en aan te sluiten. Verwarming vond plaats via Nachtspeicher, dat is elektrische verwarming op nachtstroom. En daar heb je wel goede aansluitingen voor nodig. Dus dat moet wellicht meevallen.

Dit kan een heerlijk vakantiehuisje worden, op een goede locatie. Gunstig gelegen in de driehoek Hannover – Berlijn – Leipzig. Niet ver van Maagdenburg, ideaal dichtbij snelweg A2.

 

*** DIT OBJECT IS REEDS IN OPTIE / ONDER AANBIEDING / GERESERVEERD / VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD ***

 

 

Vaste koopprijs NU: 9.999,- euro.

Eenmalige servicekosten: 3.995,- euro

ex. btw / (met BTW NL 21 % = 4.833,95 euro)

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding, tot en met de afspraak bij de notaris aan toe, inclusief oplevering etc. Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces t/m oplevering. Nederlands sprekend op locatie in Duitsland. Aan eenmalig bijkomende kosten voor notaris, gemeentelasten, Grundbuchomschrijving, overdrachtsbelasting, kosten div. instanties etc. komt er nog een bepaald bedrag bij in de orde van grootte van 1.150,- euro. Voor wettelijke Nebenkosten moet een eenmalige afkoopsom van 2.000,- euro voldaan worden. 

 

Hollandstadt garantie:

>>> Dit object is exclusief bij ons te koop. Hierdoor kunnen wij een probleemloze levering garanderen. Vooraf is het complete aankoopproces door ons uitgebreid gecheckt en gecontroleerd. Zodat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Dit object wordt 100 % zeker en veilig overgedragen, zonder eventuele oude onbekende lasten of schulden, of andere vervelende onbekende bijkomstigheden. Dat geeft u betrouwbare zekerheid, door Hollandstadt gegarandeerd. <<<

 

Een snelle overdracht is mogelijk!

Beschikbaarheid: per direct
Bezichtiging: op afspraak

 

NB > dit object is ook op afstand te koop. U hoeft dan niet af te reizen naar Duitsland voor bezichtiging, betaling en overdracht. U doet een (aan)betaling via bankoverschrijving en kunt meteen van uw nieuwe bezit genieten! Alles wordt op afstand geregeld, inclusief overdracht bij notaris. Vraag vrijblijvend verdere informatie!

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ – –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Schrijf- en spelfouten voorbehouden. Plaatsingsdatum: 14-10-22  Plaatsingscode: PK-LO-HS-447

Object kenmerken
  • Huis