Helaas…. u bent te laat – GERESERVEERD

Onder aanbieding
Omschrijving

Helaas…. u bent te laat – GERESERVEERD

Huis - Schwenda, Harz

***VERKOCHT***

Dit grote vakantiehuis heeft heel veel ruimte en mogelijkheden en is nu spotgoedkoop geprijsd! Voor de helft van de originele vraagprijs koopt u hier nu een kast van een huis, volledig ontruimd, casco in goede staat, dak dicht met water, stroom en verwarming. 

Heel veel ruimte heeft u hier! Midden in de Harz gelegen dus ideaal als groot vakantiehuis of als bed-and-breakfast c.q. hotel/pension. In redelijk goede staat dus alleen een beetje schoonmaken en opfrissen. Nu in prijs verlaagd, dus sla snel toe!

Dit is een prachtig groot object, midden in de Harz, met heel veel ruimte! Ideaal als pension, motorhotel of bed and breakfast. Zelf hier gaan wonen en de rest verhuren, behoort ook goed tot de mogelijkheden. Het is centraal gelegen in het dorpje Schwenda, goed bereikbaar via snelweg A38 en tussen de steden Nordhausen, Sangerhausen, Harzgerode en Hasselfelde, het hart van de Harz.

U zit hier midden in de natuur, met rondom bossen, bergen, heuvels, velden en landerijen. De Harz is een geliefde plek, zowel ’s zomers als ’s winters. Veel Duitsers trekken naar de Harz maar ook vanuit Nederland komen steeds meer dagjesmensen en genieters van rust, ruimte en stilte. U vindt hier nog echte stilte en pikdonkere nachten. Heerlijk dus voor echte natuurliefhebbers.

Dit grote huis was vroeger het middelpunt van het plaatsje. Een Gaststätte met feestzaal, klein winkeltje en overnachtingsmogelijkheden. Dat kan dus weer terug komen! Er zijn twee ingangen, een klein plaatsje achter met grasveldje en nog een apart huisje. Twee grote kelders, op 2 manieren te bereiken. In totaal zijn er zeker meer dan 15 kamers, verdeeld over 2 verdiepingen.

De begane grond telt zo’n 275 m2 aan bebouwde oppervlakte en heeft zo’n 10 ruimtes. De verdieping heeft een grote feestzaal van ca. 10 x 10 m met een aparte opgang. Verder zijn daar zo’n 7 kamers. Ook is er nog een grote zolder en een apart huisje wat als stalling of opslag gebruikt kan worden. In totaal meet het kavel zo’n 550 m2. De tuin c.q. hof is ongeveer 200 m2 groot.

Het geheel staat op een centrale plek midden in het dorp en verdient weer de oude uitstraling die het vroeger had. Het pand is recent verhuurd geweest en de huurders zijn er erg slordig mee omgesprongen. U moet dus wel even aan de slag. Opruimen, schoonmaken, opknappen en dan heerlijk genieten of aan het werk.

Er is centrale verwarming via een gastank met twee gasinstallaties, momenteel afgesloten. Water, stroom en afwatering is aanwezig en op meerdere punten geschikt en voorbereid voor keukens en/of badkamers. Keukens en badkamers zullen dus wel opgeknapt en/of geplaatst dienen te worden.

 

*** DIT OBJECT IS REEDS IN OPTIE / ONDER AANBIEDING / GERESERVEERD / VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD ***

 

Hollandstadt garantie:

>>> Dit object is exclusief bij ons te koop. Hierdoor kunnen wij een probleemloze levering garanderen. Vooraf is het complete aankoopproces door ons uitgebreid gecheckt en gecontroleerd. Zodat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Dit object wordt 100 % zeker en veilig overgedragen. Dat geeft u betrouwbare zekerheid, door Hollandstadt gegarandeerd. <<<

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥ –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Schrijf- en spelfouten voorbehouden. Plaatsingsdatum: 09-11-22  Plaatsingscode: PK-SA-HS-403-A

Object kenmerken
  • Huis