Helaas…. u bent te laat – GERESERVEERD

Onder aanbieding
Omschrijving

Helaas…. u bent te laat – GERESERVEERD

Huis - Emseloh, Harz

***IN OPTIE***

***NU IN PRIJS VERLAAGD!!!***

Knus huisje nabij Harz en gezellige stadjes

in dorpje Emseloh nabij Sangerhausen en Lutherstadt Eisleben

vlakbij snelweg A38 (Hannover-Kassel/Leipzig/Dresden en A71 (Erfurt-Thüringer Wald)

SPOTPRIJS: NU 14.500 EURO!!!

in volledig eigendom, overdracht via notaris, op naam.

Woonhuisje met grote schuur en binnenhof

Nabij Harz en Erfurt in Middenduitsland

Dit is een gezellig en klein maar knus huisje en redelijk snel op te knappen. Het staat in het dorpje Emseloh, aan de oostkant van de Harz en tussen de gezellige stadjes Sangerhausen en Lutherstadt Eisleben. Ook goed bereikbaar via snelwegen A38 en A71. Het ligt aan een doodlopend straatje wat schuin omhoog de velden in voert, met aan het einde een klein bos. Geen drukke doorgaande straat dus, alleen bestemmingsverkeer.

GEZELLIG

Het huis heeft een klein besloten hofje waar het best nog gezellig toeven is. Er is daar een soort washok of bijkeuken (met ligbad), nog een aparte berging met hok en dan een grote schuur met zolder, die eventueel gebruikt zou kunnen worden als uitbouw van het huis. Een extra kamer dus, en nog behoorlijk groot ook.

Het woonhuis heeft op de benedenverdieping een woonkamer met zijkamer, een badkamer met douche, aparte wc, eenvoudige keuken en ruime hal met trap naar boven en naar de gewelfkelder. Boven is er een slaapkamer, kleine kamer en nog een zijruimte. De kamers boven hebben laag plafond.

WERKEND 

Verwarming nu nog via oliegestookte installatie, dit kunt u terug ombouwen tot houtstook en kolen. Warm water via boiler. Afwatering via Klärgrube. Stroom is oud maar werkend. Eventueel zou u de stoppenkast kunnen vervangen door een nieuwe, dit kan al voor een paar honderd euro. Er ligt verder een offerte van een elektricien die het gehele huis wil doen voor ca. 3.000 euro. De vloer van de woonkamer zal vervangen moeten worden. Verder is het huis qua casco in redelijke staat.

LOCATIE

Dit is een leuke vakantiewoning voor niet te veel geld. U heeft hier nog redelijk veel ruimte, een leuke binnenhof en een immens grote schuur met zolder. Ook wat kleine bijgebouwtjes. Op een goede locatie en prima bereikbaar. Nu extra aantrekkelijk vanwege de grote vraag op de markt en het weinige aanbod.

Let op: het huis verkeert momenteel in uitgewoonde staat, de huurders hebben een volledig uitgeleefd pand achtergelaten. De foto’s hier op de site zijn nog van voor de verhuur. De actuele situatie ziet er anders (dus slechter) uit. Dat is wel iets om vooraf rekening mee te houden, om eventuele teleurstellingen te voorkomen.

 

*** DIT OBJECT IS REEDS IN OPTIE / ONDER AANBIEDING / GERESERVEERD / VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD ***

 

Koopprijs NU : 14.500,- euro.
Eenmalige servicekosten: 3.570,- euro.
(met BTW NL 21 % = 3.623,95 euro)

GOEDKOPER BESTAAT NIET!

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding, tot en met de afspraak bij de notaris aan toe, inclusief oplevering etc. Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces t/m oplevering. Nederlands sprekend op locatie in Duitsland. Aan eenmalig bijkomende kosten voor notaris, gemeentelasten, Grundbuchomschrijving, overdrachtsbelasting, kosten div. instanties etc. komt er nog een bepaald bedrag bij, in de orde van grootte van ca. 1.500 euro. Verder moet er voor wettelijke Nebenkosten een eenmalige afkoopsom van 1.000,- euro voldaan worden.

>>> Dit object is exclusief bij ons te koop. Hierdoor kunnen wij een probleemloze levering garanderen. Vooraf is het complete aankoopproces door ons uitgebreid gecheckt en gecontroleerd. Zodat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Dit object wordt 100 % zeker en veilig overgedragen, zonder eventuele oude onbekende lasten of schulden, of andere vervelende onbekende bijkomstigheden. Dat geeft u betrouwbare zekerheid, door Hollandstadt gegarandeerd. <<<

Een snelle overdracht is mogelijk!

Beschikbaarheid: per direct
Bezichtiging: op afspraak

 

NB > dit object is ook op afstand te koop. U hoeft dan niet af te reizen naar Duitsland voor bezichtiging, betaling en overdracht. U doet een (aan)betaling via bankoverschrijving en kunt meteen van uw nieuwe bezit genieten! Alles wordt op afstand geregeld, inclusief overdracht bij notaris. Vraag vrijblijvend verdere informatie!

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥ –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Schrijf- en spelfouten voorbehouden. Plaatsingsdatum: 17-09-22  Plaatsingscode: PK-EM-HS-433-A

Object kenmerken
  • Huis