SPOTPRIJS! HUIS MET GROTE TUIN EN SCHUUR

€ 19.500,- k.k.
Omschrijving

SPOTPRIJS! HUIS MET GROTE TUIN EN SCHUUR

Huis - Sondershausen

*** MOET WEG!!! ***

Ideaal als verhuurpand voor de belegging. Of als vakantiehuis met grote tuin en schuur! NU, niet duur!

Dit knusse maar ruime woonhuis heeft water, stroom, afwatering, centrale verwarming (gas), keukenruimte en badkamer. Het staat in een rijtje van in totaal vijf huizen waarvan de rest onbewoond is. Lekker rustig dus!

Beneden is de ruime hal, grote keukenruimte met aansluitend kamer en dan nog een kamer. Boven zijn er drie slaapkamers en een badkamer. In totaal dus vijf kamers! Dit is ideaal als verhuurhuis of als eigen groot vakantiehuis.

Het geheel grenst aan een grote tuin van ca. 1.000 m2 met een oude karakteristieke stenen schuur. Dit biedt volop mogelijkheden en in ieder geval heeft u alle ruimte. De tuin nodigt uit tot heerlijk zitten en genieten. Hier kunt u echt iets leuks van maken.

Dit is zo’n object wat u echt moet zien, het is moeilijk om het met foto’s in beeld te krijgen. Het staat in het rustige dorpje Hohenebra, min of meer tussen het stadje Ebeleben en de Kreisstadt Sondershausen.

In een landelijke gevarieerde omgeving, met veel velden en landerijen maar ook bossen en heuvels, globaal gelegen tussen de Harz en het Thüringer Wald, centraal in Middenduitsland.

 

Koopprijs NU: 19.500,- euro.

Eenmalige servicekosten: 3.995,- euro ex. btw

(met BTW NL 21 % = 4.833,95 euro)

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding, tot en met de afspraak bij de notaris aan toe, inclusief oplevering etc. Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces t/m oplevering. Nederlands sprekend op locatie in Duitsland. Aan eenmalig bijkomende kosten voor notaris, gemeentelasten, Grundbuchomschrijving, overdrachtsbelasting, kosten div. instanties etc. komt er nog een bepaald bedrag bij in de orde van grootte van 3.500,- euro. Voor wettelijke Nebenkosten, heffingen/lasten en andere div. kosten etc. moet een eenmalige afkoopsom van 2.000,- euro voldaan worden. Totale aanschafkosten incl. alle bijkomende kosten: ca. 29.800,- euro.

 

Hollandstadt garantie:

>> Dit object is exclusief bij ons te koop. Hierdoor kunnen wij een probleemloze levering garanderen. Vooraf is het complete aankoopproces door ons uitgebreid gecheckt en gecontroleerd. Zodat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Dit object wordt 100 % zeker en veilig overgedragen, zonder eventuele oude onbekende lasten of schulden, of andere vervelende onbekende bijkomstigheden. Dat geeft u betrouwbare zekerheid, door Hollandstadt gegarandeerd. <<<

 

NB > dit object is ook op afstand te koop. U hoeft dan niet af te reizen naar Duitsland voor bezichtiging, betaling en overdracht. U doet een (aan)betaling via bankoverschrijving en kunt meteen van uw nieuwe bezit genieten! Alles wordt op afstand geregeld, inclusief overdracht bij notaris. Vraag vrijblijvend verdere informatie!

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ 

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. Het is mogelijk dat wij optreden als verkoopmakelaar en/of als aankoopmakelaar. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Schrijf- en spelfouten voorbehouden. Plaatsingsdatum: 25-10-2023  Plaatsingscode: PK-HA-HS-592

Object kenmerken
  • Huis