SPOTPRIJS!!! KLEIN HUISJE MET GROTE TUIN!

Onder aanbieding
Omschrijving

SPOTPRIJS!!! KLEIN HUISJE MET GROTE TUIN!

Huis - Kelbra, Südharz

*** IN OPTIE ***

Dit is een absolute buitenkans voor snelle beslissers! Dit kleine huisje met grote tuin wordt nu voor een spotprijs aangeboden. Voor de prijs van een oude gebruikte caravan, krijgt u hier een eigen huis met grote tuin op eigen grond, in volledig eigendom. Wacht niet te lang en overweegs zelfs of u dit huisje niet gewoon op afstand wilt kopen, dus zonder bezichtiging. Daar is de prijs eigenlijk ook een beetje op gebaseerd.

Het wordt verkocht in opdracht van de overheid via het officiële Duitse Nachlassgericht. Dat betekent wel een enigszins langdurig traject van aankopen omdat alles via de rechter moet verlopen. Maar wel een hele zekere manier van aankopen, via een Duitse bemiddelaar. Het huis was van een oude dame die onder bewind stond (Betreuung) en aangezien er geen erfgenamen zijn, wordt het door de Staat verkocht.

Het huisje staat in de buurt van Kelbra, nabij het gelijknamige meer en goed bereikbaar via snelweg A38 tussen Nordhausen en Sangerhausen. Aan de voet van de Harz dus! U zit hier zo midden in de overweldigende natuur van de Harz, hoe zalig is dat. Het object staat aan een rustige zijstraat van de hoofdweg, op eigen grond van ca. 435 m2. Dat is nog best fors en betekent dus dat u een grote tuin heeft van zeker 385 m2.

De tuin is zeker 50 m lang en aan de achterkant te bereiken via een smal steegje. Daar is de tuin zo’n 9 m breed. Aan de voorkant van het huis is de tuin ca. 6.5 m breed. Vlak bij het huis staat ook nog een bouwvallig schuurtje. De tuin is helemaal verwilderd en overwoekerd. Hier moet u dus even flink snoeien en zagen.

Het huis zelf heeft ong. 50 m2 bebouwing en dus een ca. woonoppervlakte van ong. 80 m2. Daar kunt u nog een leuk vakantiehuisje van maken! Stroom, water en afwatering moeten aanwezig zijn, en indien niet, is dat een fluitje van een cent om weer aan te (laten) sluiten. De stroomkast is in ieder geval al op orde.

Het huis zelf kunt u op de foto’s zien, daar moet heel wat opgeknapt en gemoderniseerd worden. Maar dat is allemaal goed te doen en hoeft eigenlijk helemaal niet veel te kosten. De constructie is goed en ook het dak is dicht (alles slechts optisch gecontroleerd). Voor die prijs mag u natuurlijk ook helemaal niks verwachten eigenlijk.

Maar dat valt allemaal nog behoorlijk mee! Beneden is de woonkamer met hal en trap naar boven en een keukenruimte aan de achterkant van het huis. Boven zijn er drie kamers waarvan er in een kast een toilet geplaatst is en een bad in een kamer neergezet. Beneden is er nog een ruimte waar u makkelijk een badkamer zou kunnen realiseren.

Een huisje met mogelijkheden en dat voor een absolute spotprijs! Sla snel toe.

 

*** DIT OBJECT IS REEDS IN OPTIE / GERESERVEERD / VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD / ONDER AANBIEDING ***

 

Vaste koopprijs: 9.000,- euro.

Eenmalige servicekosten: 3.570,- euro.

Inclusief volledige aankoopbegeleiding t/m notarisoverdracht en oplevering etc.

Wij verzorgen voor u de volledige aankoopbegeleiding, tot en met de afspraak bij de notaris aan toe, inclusief oplevering etc. Wij begeleiden u bij het gehele aankoopproces t/m aflevering. Nederlands sprekend op locatie in Duitsland. Aan eenmalig bijkomende kosten voor notaris, gemeentelasten, Grundbuchomschrijving, overdrachtsbelasting, kosten div. instanties etc. komt er nog een bepaald bedrag bij, in de orde van grootte van ca. 4.000 euro.

 

Hollandstadt waardering:

♥ ♥ ♥ ♥ –

NB – Meer informatie – indien beschikbaar – (zoals o.a. de exacte locatie of het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een contact-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier – zoals op deze site te vinden – (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle bezichtigingen worden onder begeleiding uitgevoerd, het is niet toegestaan de objecten zelf  te bezoeken. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Aankoopbegeleidingskosten (servicekosten) worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Aankoop is alleen mogelijk bij beschikbaarheid eigen geld, helaas geen hypotheek of krediet mogelijk. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Door het actief contact opnemen met ons gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. Het kan zijn dat wij dit object niet exclusief aanbieden. De plaatsbepaling is vaak bij benadering en geeft doorgaans niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 28-10-21  Plaatsingscode: PK-RO-GO-312

Object kenmerken
  • Huis