SPOTPRIJS!!! Leuk knus solide huis

Verkocht
Omschrijving

SPOTPRIJS!!! Leuk knus solide huis

Huis Verkocht - Blankenheim

***VERKOCHT***

 

In klein dorpje Blankenheim, Mansfeld-Südharz

 

SPOTPRIJS NU: 7.999,- EURO!!!

 

Dit is een leuk knus solide huis, opgetrokken uit baksteen. Het staat op eigen grond van 85 m2 en heeft een klein binnenplaatsje, en zelfs ook nog een aanbouw met verdieping en kelder. Daar kunt u eventueel een extra gastenverblijf realiseren.

Het huis zelf heeft een woonkamer en keukenruimte op de begane grond, op de eerste verdieping een slaapkamer en een ruimte voor de badkamer en dan nog een zolderverdieping met slaapkamer en zijruimte. Daarboven nog een vliering.

Allemaal heel compact maar dat maakt het wel erg knus en ook makkelijk op te knappen. Er is stromend water en afwatering via een oude Klärgrube. Op termijn komt er riolering in de straat. Stroom is afgesloten en zal opnieuw aangesloten moeten worden.

Er is een kleine parkeerplaats voor het huis gecreëerd en het staat in een buurt waar de straten steil omhoog lopen. Dat is dus wel even wennen de eerste keer. In de winter is het helemaal avontuurlijk. Het hofje is klein maar daar valt best nog wat leuks van te maken.

En zoals gezegd dus een extra gebouwtje met kelder en verdieping waar nog redelijk wat ruimte in zit. Hier kunt u met gemak een klein gastenverblijf realiseren. Al met al kan dit een heerlijk vakantiehuis worden, en nu bereikbaar voor iedereen! Een goedkoper huis bestaat niet, dit is de absolute bodemprijs!

Op eigen grond, in volledig eigendom, overdracht via notaris. Uiteraard met officieel woon-adres dus inschrijving mogelijk.

Het geheel staat in Blankenheim, een klein dorpje aan de oostkant van de Südharz en nabij de gezellige stad Sangerhausen en Lutherstadt Eisleben. Ook de aansluiting op snelwegen A38 (Leipzig, Dresden) en A71 (Erfurt) is niet veraf. Dit is een leuk object voor een absolute spotprijs. (aanbieding alleen geldig in juli en augustus 2019).

 

***DIT OBJECT IS REEDS VERKOCHT***

 

Koopprijs was: 12.950,- euro.

SPOTPRIJS NU: 7.999,- euro.

Bemiddelingskosten: 500,- euro.

 

NB – Meer informatie (incl. het juiste adres) is alleen te verkrijgen onder opgave van uw volledige contactgegevens en het tekenen van een makelaars-verklaring, zie uitleg bij ‘aankoop-info’ bovenaan deze pagina. Zonder volledig ingevuld formulier (incl. kopie identificatiebewijs) kunnen helaas geen verdere inlichtingen verstrekt worden, dit mede op basis van aangescherpte Duitse en Nederlandse wet- en regelgeving. Bezichtiging alleen op afspraak en in overleg na invullen formulier. Alle aanvragen a.u.b. via email: info@hollandstadt.nl – Aankoop geschiedt alleen d.m.v. vooruitbetaling of aanbetaling. Bemiddelingskosten worden altijd berekend, al dan niet met verrekening uit aankoopprijs. Er zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Te allen tijde kunnen geen enkele garanties gegeven worden. Mede vanwege de lage prijsstelling wijzen wij standaard welke eventuele verantwoordelijkheid dan ook stelselmatig en structureel af. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid, ongeacht voor wat dan ook. De plaatsbepaling is bij benadering en geeft niet de juiste locatie weer. Plaatsingsdatum: 06-07-19  Plaatsingscode: PK-BL-HS-033
Object kenmerken
  • Huis